Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-05, 20:14
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπαρχουν αρκετες παραλλαγες για 20V με διαφορα κιβωτια.Υπαρχει και σε 5ταχυτο και 6ταχυτο.Οι διαφορες τους εχουν να κανουν με τις οποιες διαφορες εχουν ενα κοντο και ενα μακρυ σασμαν.Κατα ενα γενικοτερο κανονα το εξαρι βοηθαει για επιτευξη καλων χρονων μιας και εισαι συνεχεια'ροπατος'.Αρα το 6αρι σασμαν βοηθαει αυτον τον κινητηρα.Ασε δε που η αισθηση του ειναι κορυφαια.Και ειδικα το ΄κουμπωμα' που κανει.
Τωρα για οσους υποστηριζουν οτι δεν παει(ασχετως αν οι ιδιοι το εχουν συγκρινει με 225αρια) πρεπει να αποφασισουν παει τελικα ή οχι;
Θελετε μια γνωμη; Παει οσο ενα μοτερ με 160 αλογα.Θα συμφωνησω και με εναν φιλο παλιοτερα δεν θυμαμαι το ονομα του,που ειχε πει οτι στην αρχη αισθανεσαι σαν να σερνεις τροχοσπιτο.Το κεφι ερχεται μετα τισ 5000 στροφες.Και επειδη εχω δει και καμποσες δυναμομετρησεις αυτο που σε συναρπαζει σε αυτο το μοτερ ειναι η αψογη γραμμικοτητα του.Οσο ανεβαζεις τοσο δινει,χωρις σκαμπανεβασματα και κοιλιες στην αποδοση.Και η ροπη σχεδον μια ευθεια γραμμη.Τι αλλο ζητας απο ενα τετοιο μοτερ;Προσωπικα τιποτα παραπανω.
Οσο συνεχιζουμε να το συγκρινουμε με αλλα διαφορετικα μοτερ τοσο θα το αδικουμε και την πραγματικη του εικονα δεν θα δινουμε.
Ερωτηση:Μπορειτε να βρειτε εστω και ενα 1.6 ατμοσφαιρικο μοτερ παραγωγης που υπαρχει που να εχει τετοια αναλογια HP/LT;Και με την αξιοπιστια δεδομενη;Πανω απο 100 αλογα το λιτρο;Μ3;Μ5;Αυτο δειχνει ποσο προηγμενο ειναι και ειδικα για την εποχη του.Μην ξεχναμε ομως οτι ειναι 1.6.Δεν θα μας εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ενα μοτερ 1000 κυβικων που θα απεδιδε 101 αλογα;Θα λεγαμε ποτε οτι δεν παει;Παει και παραπαει για χιλιαρακι!Ετσι και το 20V παει και παραπαει για χιλιαεξακοσαρακι!
εγω ημουν δημητρη αυτος που ελεγε οτι ενοιωθε οτι εσερνε τροχοσπιτο. οσο για τα σασμαν 5αρια υπαρχουν 2. το ενα λιγο πιο κοντο απο το αλλο. το 6αρι δε μ αρεσε. ασε που ειναι βαρυ. μη λεμε τα ιδια. τωρα η αποδοση ειναι ξαναλεω και θεμα γουστου. τι εγινε δημητρη? αποφασισες να πεις και καλα λογια για τον κινητηρα σου? ελα κατω να σε καταπιω ρε
και γρηγορα μη μου χαλασει. και συ φιλε 2579 πρεπει να δουμε τι κανει η γρηγορη καρινα σου. κανονιστε οταν θα βρεθουμε να τα δουμε να εχω μεινει απο εγκεφαλο. εχει παθει εγκεφαλικο γμτ.. οσοι αναρωτιεστε για τα vtec οσα εγω τουλαχιστον εχω συναντησει ηταν πισω. μιλαω για μαμα καταστασεις εξατμιση φιλτρο και προγραμμα. και μαλιστα με εναν φιλο καψαμε ενα ρεζερβουαρ βενζινη για να εξαντλησουμε ολες τις αποριες του μιας και ο μηχανικος του του ελεγε οτι θα τα περναει τα 20v αλλα μεχρι στιγμης ειναι 5 καροτσες πισω.. ηταν 99 μοντελο διπορτο.. πατατε τα μη τα φοβαστε. πανε αλλα δεν ειναι ανικητα. φυσικα εχω και φιλο-γνωστο που εχει civic 600αλογα και εμφανιση NFS αλλα καπου θα βρει αντιπαλο και αυτος. ισως η κορολα του αγγελου? η μπλε? χμμμμ.........