Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Φιλε μου εχεις 116 ατμοσφαιρικα αλογα και αυτος 225 τουρμπατα ειναι τεραστια η διαφορα πρωτον.Δευτερον για μενα οι στροφες πρωτα ειναι θεμα οδηγου και μετα θεμα αμαξιου(εκτος και αν ειναι και οι δυο οδηγαι ισαξιοιο που εκει παιζει ρολο το αμαξι).Τριτον δεν θυμαμαι να μιλησα για μαμα αυτοκινητα,οσο για το χαρακτηρισμο "καβουρδιστηρι"ειναι θεμα αποψης και γουστου αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μειωνεις την αξια μικρων και γρηγορων αυτοκινητων.Οποτε διαλεγεις και παιρνεις τι θελεις.Τρελενομαι οταν μειωνουν ενα αμαξι το οποιο εχει βγει μονο για φαναρια(σταρλετ)και ενα αλλο μονο για στροφες(σαξο ή ραλι ασχετα αν τα βελτιωνουν παραπανω απο οτι πρεπει και ειναι μονο για ευθειες)
|
Aν κοιταξεις προηγουμενο post μου θα δεις οτι δεν ειχα καμια προθεση να κονταρω το subi παρα μονο να το "τσιγκλισω" να δω τι θα κανει.Εχω βρεθει σε αρκετα δυνατοτερα αυτοκινητα και εχω μια σχετικη εικονα στο πως πηγαινει το εν λογω μοτερ(20v).Δεν μειωνω κανενος αυτοκινητο και καλα κανουν και τα βελτιωνουν αφου μπορουν,αλλα αυτοι που τα οδηγουν με τρελλενουν γιατι νομιζουν οτι εχουν
κατι αναμεσα se porshe kai ferrari (oxi ολοι βεβαια).
|
Ποια ειναι η διαφορα του "τσιγκλισω" με το κοντραρω?και στις 2 περιπτωσεις προκαλεις τον αλλον.Μακαρι να ειχαμε ολοι τα λεφτα και να αγοραζαμε porshe και ferrari παρα σταρλετ,κορολλα και τετοια αλλα για μας αυτα θεωρουνται porshe και ferrari(εκτος και αν ειμαι και σε αυτο λαθος).Εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει κα τοσο το 20ν απλα παει καλα