Λοιπον προσπαθω εδω και λιγο καιρο να κατεβασω απο το καλαμι ορισμενους(οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα) γιατι καλα κανουν και νομιζουν οτι θελουν αλλα να το παιζουν και αυθεντια παραπαει.Ρε wastegate αν δεν ξερω εγω πως παει το 20V που το εχω εδω και 5 χρονια ποιος ξερει εσυ;Και αντε πως ξερεις και εσυ γιατι το ειχες,το εχεις,εχεις μπει μεσα και οτιδηποτε αλλο και πως εισαι αυτος που φερνει αυτο το μοτερ στα ορια και το οδηγας καλυτερα απο ολους(αφου εμεις δεν ξερουμε).Γιατι φιλε μου να μην σου δωσω το δικο μου αυτοκινητο να βρω και εγω ενα Subaru(μην ανησυχεις,καποιος θα με λυπηθει και θα βρω ενα) να βαλουμε ποσα θελεις 1000μετρα,100 μετρα και αν βρεθω πισω να χασω και 1000 ευρω;Εγω λεφτα δεν θελω εχω πει οτι κοντρες κανω για το κεφι μου.Το μονο που ζηταω ειναι αν ,λεω αν σου ριξω 5 αυτοκινητα να βγεις να γραψεις οτι ελεγες ασυναρτησιες και οτιδηποτε αλλο υποστηριζεις οτι λεω εγω.Το αυτοκινητο μου μπορεις να το τσεκαρεις,να στο δυναμομετρησω κιολας(που ξερεις μπορει να φοραω το 1.3 επανω μην νομιζεις οτι μπορω να τα διακρινω) και με λαστιχα καινουργια και γενικοτερα σε ιδανικη κατασταση.Ρωταω κατι παρα πολυ συγκεκριμενο και περιμενω μια πολυ συγκεκριμενη απαντηση.
Και για να σου ξαναθυμησω τι εχεις γραψει και για να προλαβω οτιδηποτε αλλο,η διαφωνια μας αφορα το γεγονος οτι ο Ayrton λεει οτι ακολουθει WRX.Εν ολιγοις ο ανθρωπος αν εχω καταλαβει καλα μαλλον εχει αναθεωρησει και ειναι προς τιμην του(γιατι συγνωμη αν γινομαι γραφικος,ουδεποτε και οπουδηποτε δεν μπορεις να ακολουθησεις WRX με 20V).Εσυ επιμενεις απο οτι καταλαβα.
'Αυτο με τα 225 σερνεται' μας λες.Ναι μπροστα σε τι ρωταω;Απαντηση καμμια.Αλλα μαλλον για 20V θα εννοεις γιατι αυτο ειναι το θεμα μας.Εκτος αν εισαι εκτος θεματος,τοπου και χρονου.
'Δεν αναφερομαστε σε 400μ αλλα σε ανοιγματα μεχρι τελικης.Μην ξεχνας οτι ειναι 4κινητο και δεν ευνοειται για 1000 μ+' μας λες.Αλλα παλι με τι το συγκρινεις.Μαλλον με το 20V γιατι αλλιως θα εισαι παλι εκτος θεματος τοπου και χρονου.
Και συνεχιζεις την προηγουμενη προταση σου λεγοντας 'πραγμα που σημαινει οτι ενα(!!!!) μπροστοκινητο ή πισωκινητο αμαξι μπορει να κοντραριστει στα ισα".Σοβαρα μιλας το seicento τι ειναι τετρακουνα;Εκτος αν εισαι εντος θεματος και εννοεις το 20V.
Αλλα μαλλον εισαι εντος θεματος γιατι εδω ειναι η αποθεωση ερχεσαι και ρωτας ΄"Αληθεια Γιαννη εσυ ποσα κιλα εισαι;1000 γιατι το Subaru ειναι 1300".Ναι και η Μ5 1500 και η ENTZO 1600.
Συμπερασματικα φιλε μου ή εισαι εντος θεματος και εμμενεις στις αποψεις σου και βγαζεις 1000 ευρω απο εμενα τον κακομοιρη ή εισαι εκτος θεματος και μιλας για αλλα αντι αλλων επομενως μαλλον δεν ειμαι εγω αυτος που δεν ξερω τι γινεται και λεω ασυναρτησιες.Δεν υπαρχει 3 δρομος μην ψαχνεις!!
Ελπιζω αυτη τη φορα να με αντιμετωπισεις με περισσοτερο σεβασμο και να απαντησεις συγκεκριμενα,εκτος αν θεωρεις οτι ριχνεις το επιπεδο σου και αλλα παρομοια(αντε σου εδειξα και ποιος ειναι ο 3 δρομος,ο ευκολος) γιατι οι αλλοι 2 ειναι οι δυσκολοι φιλε μου!!
|