εγω στον 1 μηνα περιπου που ανηκω στην οικογενοια της toyota δεν εχω καν κανει service ακομα χρησιμοποιησα την αντιπροσωπεια toyota polis σταυρου ως τωρα μονο για την αγορα του αυτοκινητου
-υπερ
μου καναν εκπτωση 500 ευρω συν τα 2000 που εκανε η toyota (τα οποια 2000 ισχυαν για την εκδοση terra και τις μετρητοις απο οτι μου ειχαν πει τοτε. π.χ στην εκδοση σπορτ η εκπτωση ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 1000κατι
και ηταν ευγενικοι
-κατα
το αυτοκινητο οπως το ηθελα δεν υπηρχε πριν το παραγγειλω για να το δω ουτε καν σαν χρωμα(μαυρο)
οπως επισης τα αξεσουαρ που ηθελα να βαλω (π.χ. την μπροστινη μασκα elegant μονο σε χαρτι την ειχα δει πριν παραλαβω το αυτοκινητο
μου βαλαν αλλα πλαινα μαρσπιε απο αυτα που μου εδειξαν στο χαρτι και απο αυτα που ειδα στην εκθεση (δεν αντικατασταθηκε ποτε το λαθος τους)
το αυτοκινητο εκανε κοντα 5 μηνες απο την στιγμη που εδωσα την προκαταβολη
καθολου σωστη ενημερωση για τα χτρα πραγματα που ηθελα να προσθεσω στο αυτοκινητο οσο αφορα τις ακριβης ημερομηνιες και την γνωση για την διαθεσιμοτητα και κυριως τις τιμες
ολα αυτα βεβαια τα επαθα γιατι δεν ηξερα την επομενη να ειστε σιγουροι οτι δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο που θα την πατησω
φιλικα!
|