Re: kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Λυπαμαι που καθυστερησα τοσο πολυ να απαντησω αλλα δουλειες…
Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να ξαναεξηγησω, οποιος δεν καταλαβε και τον ενδιαφερει η αποψη μου ας τα ξαναδιαβασει.
σε οσους εκοψαν μια γραμμη απο αυτα που ειπα και την χρησιμοποιησαν κατα μου (χωρις βεβαια απο αυτη την γραμμη να βγαινει σωστα το νοημα της σκεψης μου εκεινη την στιγμη που απαντησα) δεν εχω να εξηγησω τιποτα γιατι δεν ειναι αντικειμενικοι γιατι με κρινουν δημοσια απο μια γραμμη που εκεινοι αναλογα με αυτα που θελουν να πουν, διαλεξαν! (βγαζοντας εξω το νοημα του λογου μου) και με τετοιους χαρακτηρες ποτε στην ζωη μου δεν τα πηγαινα καλα χωρις αυτο βεβαια να συμμενει και κατι.
Και υστερα, (για τους υπολοιπους) στα forums εγω ποτε δεν χανω τον χρονο μου. Μπαινω για να μαθαινω και να διαβαζω αποψεις για ενα θεμα που με απασχολει και αυτο στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η corolla μου. ΑΥΤΗ που την παρηγγειλα 8 ιουνιου και ηρθε 19 οκτωμβριου (4 μηνες και κατι!), που ζητησα το ταμπλο και μου ειπαν δεν μπαινει, που ζητησα την σπορ πισω ποδια και μου λενε αφου το ειχα παραγγειλει και αφου μου το ειχαν παραδωσει!!! Οτι θα πρεπει να περιμενεις αλλους 4 μηνες, που ζητησα πλαινα ΣΠΟΡ σποιλερ και μου βαλαν κατι μαμακιες (φιλε Slobo) τα οποια δεν ειναι καν φουσκωμενα, που ρωτησα την αντιπροσωπεια για την μπροστινη ποδια και μου ειπαν οτι ειναι η σπορ και την παρηγγειλα και αφου ηρθε το αυτοκινητο που ειχα πληρωσει μετρητης ο αξιαγαπητος πωλητης που με ειχε εξυπηρετησει ολους αυτους τους μηνες που περιμενα εγω την corolla μου και τον επαιρνα τηλεφωνα και τον ξαναπαιρνα και αυτος μια μου λεγαν οτι πηγε στο περιπτερο μια οτι πηρε αδεια μια οτι παρακολουθει ενα σεμιναριο... και κανεις αλλος δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει... τεσπα για να μην σας τα πολυλογο μου ανακοινωσε οτι ΤΕΛΙΚΑ δεν ειναι η σπορ μασκα του ΤS αυτη και οτι δυστυχος δεν κουμπωνει ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ και μου εκανε και επιθεση γιατι λεει ποτε δεν ειχαμε συζητησει τετοιο θεμα(να ειναι δηλαδη ιδια με του ts, παντα βεβαια ΕΥΓΕΝΙΚΑ ε, μην στεναχωρουμε τον πελατη, απλα προσπαθουμε να τον βγαλουμε τρελο!!! Τεσπα λεω δεν πειραζει θα μαζεψω λεφτα και θα το φτιαξω... με αντιγραφες ΒΕΒΑΙΑ γιατι η toyota προτιμαει να βαζω απομιμησεις παρα τα original γιατι μπορει να τους κλεψω κανεναν ιππο απο κανενα σπορ ταμπλο η απο κανενα πλαινο σποιλερ... anyway σας εβαλα λιγο νομιζω να καταλαβετε πως νοιωθω και την αδικια και την «κοροιδια» που ΓΙΑΜΕΝΑ ακουει στο ονομα ελληνες αντιπροσωποι της Toyota και ελληνικο marketing. Ξερω οτι στο εξωτερικο η Toyota λειτουργει εντελως διαφορετικα και για αλλη μια φορα δυστυχος το επιχειρηματικο μυαλο του ελληνα τα κανει ολα **ουρδελ* (φιλε Slobo) απλα κανοντας μια επισκεψη στα site τους εξω καταλαβαινεις την διαφορα... (θελω να πιστευω οτι Ολοι ξερουμε νομιζω οτι στην ελλαδα σε καποιες εκδοσεις αφαιρουντε οι ζαντες αλουμινιου απο τα standart του αυτοκινητου και τις πληρωνεις σαν extra και μας χαριζουν τα τασια!!!)
Απο το αυτοκινητο που αγορασα ειμαι εκτος απο ερωτευμενος ειμαι και υπερ ευχαριστημενος και δικαιωμενος που δεν διαλεξα το c4 η το focus η το megane γιατι αυτα που πληρωσα, την μηχανη και το ονομα της Toyota τα υποστηριζει μια χαρα.. και ας ειναι 1400κυβ μακαρι να ειναι αλλα 2000ευρω να επαιρνα το 1600 αλλα ... νεοι ειμαστε ακομα...
Αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω πανω στο θυμο ζητω και λιγη κατανοηση σιγουρα καποιοι θα εχετε βρεθει στην θεση μου. Και το χειροτερο απο τα παραπανω που εγραψα ειναι οτι δεν εχω και κανεναν ανθρωπο που να ξερει πραγματικα και να εχει την διαθεση να βοηθησει γιαυτο και αντεδρασα ετσι αρχικα γιατι δεν περιμενα τετοια απαντηση για ενα θεμα που με εχει τσουκσει τοσο πολυ. Επρεπε να ειχα κανει αλλη εισαγωγη ισως εξηγωντας τα παραπανω...
|