Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p="
Εγω ζητησα οποιων ξερει να κατι να με βοηθησει και οχι να κριτικαρει.
|
Αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω. Το έχουν πεί κι άλλοι (περιφραστικά βέβαια).
Δεν έχω ιδέα τι γίνετε σε άλλα forum γιατί αυτό είναι το μοναδικό στο οποίο παίρνω μέρος αλλά δεν το βλέπω λογικό. Απο την στιγμή που σου Δίνεται η δυνατότητα να εκφέρεις μια άποψη έτσι δύνεται και η δυνατότητα στους άλλους να εκφέρουν την δικιά τους και να κρίνουν και να κριθούν γι΄ αυτή τους την άποψη. Γιατί το βλέπετε υποτιμητικό αυτό το πράγμα?????? Βέβαια στο post του Djbac δεν το βλέπω καθόλου επικριτικό. Όσο για τις υπόλοιπες ασχολίες σου όταν είσαι online είναι δικαίωμά σου αλλά αν πιστεύεις ότι όταν κάποιος εδώ μέσα διαφωνεί με την άποψή σου πρέπει να σωπάσει αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου από μέρος σου τότε τι να πω. . . . . ισως οι άλλες ασχολίες σου στο internet να είναι ποιο κοντά στις απόψεις σου. Για μένα δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι admin ή έχει 1 και μόνο δημοσίευση η υγιείς συζητήσεις έχουν τις αντιπαραθέσεις τους. Δεν θέλω να φανώ επιθετικός απέναντί σου απλά θέλω να σου εξηγήσω ότι δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι υπεράνω κρίσεως γιατί αυτό δεν θα γίνει.
Τώρα όσο για την ερώτησή σου κι εγώ πιστεύω ότι η top έκδοση πρέπει να έχει στοιχεία τα οποία δεν θα μπορεί κάποιος να τα βάλει σε άλλη έκδοση. Η μοναδικότητα είναι κυρίως που κάνει ένα αυτοκίνητο να ξεχωρίζει γιατί εγώ μπορεί να το κάνω 500 άλογα να το κάνω τούμπανο αλλά TS δεν πρέπει να μπορέσω να το κάνω ποτέ. Φιλικά.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com