Re: kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Φίλε xristos13 συγχώρησε μου τον ίσως λίγο αυστηρό τόνο αυτών που θα πω αλλά θεωρώ ότι είσαι άδικος με τον συγκεκριμένο κύριο Administrator. O συγκεκριμένος λοιπόν κύριος Administrator αν έμπαινες λίγο στον κόπο να κάνεις μια μικρή έρευνα στο Forum θα καταλάβαινες ότι εκτός από το γεγονός ότι οι γνώσεις του πάνω σε αυτά τα θέματα είναι πάρα πολλές, θα διαπίστωνες ταυτόχρονα ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, και αυτό το κάνει πολύ πριν εσύ αλλά και εγώ ανακαλύψουμε αυτό το Forum και γίνουμε μέλη. Εννοείται φυσικά ότι εξακολουθεί να βοηθάει ακόμα όποιον του ζητήσει τη βοήθεια του. Άρα λοιπόν το αν έχει όρεξη να βοηθήσει ή όχι μπορείς εύκολα να το καταλάβεις μιας και αυτό αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα πράξεις του.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν πριν κρίνεις κάποιον και πολύ πριν μετρήσεις τις λέξεις που κατανάλωσες για να απαντήσεις να είσαι πρώτα σε θέση να γνωρίζεις μερικά πράγματα. Όπως επίσης θα σε παρακαλέσω να μην ξαναχρησιμοποιείς υβριστικές λέξεις και φράσεις στο Forum, δεδομένου ότι είναι δημόσια συζήτηση και πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες, γιατί από την εικόνα μας κρινόμαστε όλοι.
Αυτά από εμένα.
|