Κυριε administrator εγω δεν συγκρινω... εγω γραφω για την πολιτικη της εταιρειας που ονομαζεται Toyota μπας και βγαλω ενα λογικο συμπερασμα και κατανοησω. Γιαυτο δεν γινονται τα forum? Για να την ανταλαγη των εμπειριων μας σε καποιο θεμα? Και σε καμια περιπτωση να ερθω σε ριξη μαζι σας... εχω κιαλλες ασχολειες οταν ειμαι online
Χρησιμοποιω το παραδειγμα με τη Citroen που σου δινει την δυνατοτητα να τα προσθεσεις ΟΛΑ!!! τα extra αν το επιθυμεις, πραγματα που ειναι διαθεσιμα για το διλυτρο ειναι και για το 1.6 (ιδιες! μασκες,φωτα xenon, ηλιοροφη, τα ιδια! Spoiler και εναν καρο αλλες λεπτομεριουλες που σου γλυκενουν λιγο το χαπι) γιατι μπορεις να κανεις τα παντα εκτος απο το να εχεις τον διλυτρο κινητηρα που αν το θες τοσο πολυ πρεπει να τον πληρωσεις. και αναρωτιεμαι εγω γιατι η Toyota θελει να χανει πελατες με μια τοσο μιζερη και μαλακισμενη πολιτικη; Αντι να αφησει να κυκλοφορουν παντου πανεμορφοι οικονομικοτεροι «διαφημιστες» του ts?
τη Citroen θα μπορουσα να την δικαιολογησω αν το εκανε αυτο. Αν λαβεις υποψη σου το γεγονος οτι λογο της προιστοριας που εχει στα σπορ και γρηγορα αλλα και οικονομικων! (εξοπλισμος,επιδοσεων,design/ευρω). Ομως Η Toyota δεν φημιζεται τοσο για τα σπορ αλλα για τα οικογενιακα της αυτοκινητα, βεβαια υπαρχει και το Celica μπορεις να μου απαντησεις αλλα η Toyota δεν εχει το ονομα της χαρη σε αυτο το αυτοκινητο... που ειναι το ονειρο μου αλλα αυτο ειναι ασχετο με την συζητηση

Ομως κυριε admin οσον αφορα την απαντηση που μου εδωσες «Μάλλον λάθος συγκρίσεις πας να κάνεις!!! Δεν είναι το ίδιο το 14άρι με το TS... Και στην τελική αγόρασε το ταμπλό και βάλτο μόνος σου.. Αν η φίσα είναι ίδια είναι δουλειά 5 λεπτών!!!» θελω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου γιατι ουτε μαστορι ειμαι, ουτε και να μου βαζει χερι ο καθε κυρ μητσος της γειτονειας μου... που 8 στους 10 δεν τυρουν καν τις προδιαγραφες για ενα αυτοκινητο τεχνολογιας 2005 Οχι οτι εχω κατι μαζι τους αλωστε δεν σε αναγκαζει κανεις να πας αλλα πολυ απλα γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση της Toyota που την πληρωσα και 17.000 που δεν μου περισσευουν κιολας! αν ειχα της γνωσεις νομιζεις οτι θα το εκανα θεμα??? Εγω ζητησα οποιων ξερει να κατι να με βοηθησει και οχι να κριτικαρει.
Για να τελειωσω, επειδη εσενα σου φαινεται απλο επειδη ξερεις πως γινεται μην το θεωρεις και δεδομενο οτι το βλεπουμε ολοι ετσι. Και ειμαι σιγουρος οτι αν σε βαλω για 10 λεπτα να με παρακολουθησεις την ωρα που δουλευω θα το θεωρουσες αν οχι αδυνατο, πολυ δυσκολο να το κανεις και εσυ.
Υ.γ. Αν δεν εχεις ορεξη να βοηθας τους μη εχοντες τεχνικες εμπειριες στο θεμα αυτοκινητο τοτε καλυτερα μην βοηθας γιατι τους βαζεις σε διαδικασια να γραφουν 2234 γραμματα για να σου δειξουν ποσο λαθος τους απαντησες.
Καλο βραδυ