Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-11-05, 18:15
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος";p="27676
Καλύτερα να τσουλάω στα 4 παρά στα 2!! Προτιμώ την ασφάλεια από το ρίσκο και αφήνω την αδρεναλίνη για τους άλλους! Αν και αν είναι γραφτό να σου'ρθει από κάπου θα σου'ρθει!
χμ ετσι νομιζεις? νομιζεις οτι επειδη εχεις 4 ροδες εισαι ασφαλης? ετσι σου ειπαν? ειμαι 31 χρονων και οδηγαω τα παντα απο 8-10 χρονων. την ασφαλεια που εχω νοιωσει στις 2 ροδες δεν την εχω νοιωσει ουτε στο τρενο. ακομα στ αμαξι ειμαι σφιγμενος. εχεις δει ανθρωπους με αμαξι να πνιγουν σε 1.5 μετρο νερο? εχεις ανθρωπους να καιγοντε επειδη δεν ελυσαν την ζωνη τους απο πανικο? οταν γινεται ενας θανατος με μοτοσυκλετα 98%φταιει ενα αυτοκινητο. σχεδον ποτε κανενας μοτοσυκλετιστης δεν σκοτωθηκε στα καλα καθουμενα. να χτυπησει ισως αλλα να σκοτωθει οχι. ειναι πολυ λιγα τα περιστατικα αυτα. ξερω θα με πειτε τρελο αλλα μεχρι να πεθανω(χτυπα ξυλο) θα φωναζω οτι ΕΓΩ τουλαχιστον θα νοιωθω αφαλεια καργα στη μηχανη παρα στο αυτοκινητο. δικαιωμα μου δεν ειναι? και να θυμαστε και το εξης. αν μαθεις να οδηγας καλα μηχανη ολα τ αλλα ειναι παιχνιδι. αν μαθεις πρωτα να οδηγας αυτοκινητο δυσκολα μαθαινεις μηχανη και αν μαθεις θα φας τα μουτρα σου. αυτο για μενα ειναι νομος οπως επισης στους αγωνες. μπορει νομιζετε ο σουμαχερ η ο καθε σουμαχερ να παει εστω μια γρηγορη βολτα ενα motogp 220 αλογων? ποτε. ενα οδηγος motogp ανετα μπορει να παει την φορμουλα 1 σε ποσοστο 90%. ελπιζω να καταλαβαινετε τι λεω. και υπαρχουν και οι αποδειξεις και τα παραδειγματα σε αυτο τοθεμα. θα πω ενα απλο. ο rossi εχει κανει και γαμω τους χρονους και με F1 και με WRC. καθως και αλλοι αγωνιζομενοι απλα δεν εγιναν η δεν ειναι γνωστοι.μην ξεχνατε οτι ΟΛΟΙ οι αγωνιζομενοι αυτοκινητου ειτε φορμουλα ειτε WRC η βασικη προπονηση τους ειναι το motocross και το drifting με μηχανακι 180κυβικα σε οβαλ πιστα. αν θελετε να απαντησετε δεκτο αλλα να σκεφτειτε καλα πρωτα τι θα πειτε. απλα εξεφρασα τη γνωμη μου.
φιλικα πανος