Re: Φιλτροχωανες Για 20v
κατα τη γνωμη μου τα χωνια ξεχασε τα. κανει πολυ θορυβο και καει. οσο για το παγουρι κατεργησε το και απο την τρυπα του ραμφους οπως περναει το παγουρι κατω ετσι περναει η σωληνα που θα ρουφας. ΔΕΝ ειναι αναγκη να ρουφαει εξω απο τον προφυλακτηρα οπως στο δικο μου. μπορει να ρουφαει απο τη διοδο που ηταν το παγουρι και εκει που καταληγει ειναι μεσα στο θολο που παλι τραβαει κρυο αερα και ειναι και λιγο πιο σταθερη η θερμοκρασια του. σημειωνω οτι ειτε μεσα στο θολο ειναι η εισαγωγη ειτε εξω απο τον προφυλακτηρα η αποδοδη-αισθηση ειναι ιδια. οποτε δε χρειαζεται να κανεις επεμβαση στον προφυλακτηρα καθολου. στελνω μια φωτο απλα να δεις πως περασα τη σωληνα εκει που καποτε περνουσε το παγουρι. οσο για το φιλτροκουτι η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μεινει. το φιλτροκουτι ξερετε πως δουλευει? ειναι αποθηκη αερα στην ουσια. που σημαινει οτι καποιες στιγμες το μοτερ χρειαζεται αερα αμεσα και τον εχει εξασφαλισμενο. αυτη ειναι και η διαφορα του με τις χωανες. οι χωανες δεν γινεται να εχουν αποθηκευμενο αερα και για αυτο το αμαξι παει τα ιδια η και χειροτερα στις πιο πολλες περιπτωσεις. προτεινω λοιπον να βρεις ενα φιλτροκουτι μετατροπη σωληνα να ρουφας μεσα απο το θολο και θα βρεις την υγεια σου. αν θες με ακους. νομιζω οτι ειναι απλα η καλυτερη λυση. ολοι στρεφοντε στις χωανες επειδη εχουν ομορφια και θορυβο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νορμαλ αμαξι να παρει εστω και μισο αλογο απο χωανη. νομιζουμε οτι παιρνει λογω διαφορας θορυβου και αποδοσης. αν συνοδευτει με τα καταλληλα πραγματα εξατμιση και προγραμματακι καλο τοτε θα δωσει κατι. ομως με τα ιδια πραγματα και απουσια της χωανης πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο το συνολο. απλα εξεφρασα τη γνωμη μου και δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να με πιστεψει.οσο μπορω βοηθαω σε κατι που νομιζω οτι ξερω. εχω ξοδεψει παρα πολλα λεφτα σε χωανες στις μηχανες. ΟΛΕΣ για πεταμα ηταν . μιλαμε για πολλα πειραμματα.