Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-05, 22:07
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταλαβα τι λες φιλε Marmel για τη φιλτροχοανη και πως να την απομονωσεις,κρυο αερα απο τον προφυλαχτηρα πως θα φερω;Επειδη εχω της TTE εχει απο μονος του μια τρυπα αλλα προυποθετει και την αφαιρεση του παγουριου που λεμε.Καπως ετσι το ειχα στην αρχη με ενα μεταλλικο πλεγμα να προστατευει τη φιλτροχοανη και πισω απο την μπαταρια αλλα επειδη ηταν περιορισμενος ο χωρος κοπαναγε και ο θορυβος εφτανε στην καμπινα(υποψην ειμαι παρανοικος δεν θελω να τριζει τιποτα).Εσυ το φιλτροκουτι του δεν εχεις;
Φιλε dinos δεν ξερω απο αποδοση αλλα απο ηχο λες και εισαι F1.Σκετα χωνια δεν θα τα αφηνα με τιποτα για οποιοδηποτε κερδος.Εξαλου εμενα το εχω πει πρωτα με ενδιαφερει η αξιοπιστια και η πολιτισμενη λειτουργια και επειτα η αποδοση.Θα με ενδιεφερε ομως η λυση 4 μικρων φιλτρων ή ενος ενιαιου οπως εχω δει και σε ξενα site.Με προβληματιζουν εδω 2 πραγματακια.
1)Καταργειται το σωληνακι των αναθυμιασεων,το οποιο εχω ακουσει εκτος απο τις αρνητικες του συνεπειες εχει και μια ευεργετικη(λαδωνει τις πεταλουδες-τωρα το κατα ποσο ισχυει δεν το ξερω).Παντως ο μαστορας που μου το ειπε ειναι γνωστης!
2)Για την καταναλωση δεν εχω συγκριτικα μεγεθη.Αυτο που με απασχολει ειναι οτι τα χωανια εχουν πλαστικες καταληξεις γυρισμενες μαλιστα προς τα κατω.Αυτες πρεπει να γυρισουν προς τα πανω και να προσαρμοστουν πανω τους τα φιλτρα.Γιατι αν ειναι να βγουν για να τοποθετηθουν μεταλικες αστα...much money.
Απάντηση με παράθεση