προτείνω στον φίλο να διεκδικήσει τα δικαιώματα του, με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου ο συγκεκριμένος να τιμωρηθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.
Ομως οι απειλές της μετάθεσης σε μέρος που οταν κρεμάμαι τον χάρτη στον τοίχο είναι κοντά στην πίνεζα, δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο.
Φανταστείτε ο καθένας που απειλούσε εναν αστυνομικό, οτι θα του κάνει μετάθεση, να μπορούσε να το κάνει και πράξη, τοτε δεν θα λειτουργούσε τίποτε.
Νομίζω στον φίλο δεν θα άρεσε να πάω να κάνω μια μετάθεση στον πατέρα του (τον λόγο τον βρίσκουμε, δεν είμαστε πάντα άψογοι στην δουλεία μας) και όποιος πει ότι δεν κάνει σφάλματα στην δουλεία του, είναι ψεύτης.
εγώ υπηρετώ 8 χρόνια στο Λιμενικό και υπάρχουν στιγμές που κάποιοι μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Που λες μέσα σου αχ και να μην φόραγα την στολή.
να σας πω και κάτι τελευταίο άντε και πήγε μετάθεση στην πίνεζα, τότε να δεις πόσους θα γράφει με την ελπίδα να βρέθει κάποιος να του ξανακάνει μετάθεση για Αθήνα.
Για αυτό τον Λόγω στην Ελλάδα δεν λειτουργει τίποτε, γιατί αυτοί που έχουν γνωριμίες και λεφτά, μπορούν εμένα που θα τους αντισταθώ, να με στείλουν μετάθεση στο καστελοριζο, μακρια από την οικόγενεια μου.
|