Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Κληση Για Θόρυβο
Παλιά 22-10-05, 01:17
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Κληση Για Θόρυβο

Λοιπόν τώρα που διάβασα όλα τα post και θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένα

Απ' ότι κοίταξα τον Κ.Ο.Κ. η ποινή που υπέβαλε ήταν προβλεπόμενη.

Τον τρόπο και τόπο που έγινε ο έλεγχος δεν μπορώ να τον κρίνω γιατί δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ τροχαία αλλά απ' ότι ξέρω γίνονται έλεγχοι για θόρυβο στο δρόμο και δεν θα παραξενευτώ αν δεν έχει προβλεφθεί κάτι από τον νόμο για τους θορύβους του περιβάλλοντος χώρου.

Κανείς δεν είναι υπάλληλος κανενός γιατί με αυτό το σκεπτικό αν κάποιος μπει στο σπίτι σου σε κλέψει, σε σακατέψει στο ξύλο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δεν πρέπει να τον συλλάβει η Αστυνομία γιατί ΚΑΙ αυτός την πληρώνει.

Έχουν όλοι κάποια δικαιώματα απέναντι στην Αστυνομία τα οποία θα πρέπει να τα γνωρίζουν καλά αλλά προς θεού υπάρχουν και υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να μάθουν όλοι κυρίως για την ασφάλειά τους γιατί το να κάνεις κάποια απότομη ή επιθετική κίνηση κατά την διάρκεια ελέγχου υψηλού κινδύνου είναι ένα είδος αυτοκτονίας. Πρέπει να γίνονται ακριβώς ότι σου ζητάνε εκείνη την στιγμή πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι σε αντιμετωπίζουν με αυξημένα μέτρα προστασίας γιατί ας μην ξεχνάμε ότι εσύ μπορεί να ξέρεις τι έχεις κάνει και τι όχι αλλά ο Αστυνομικός δεν ξέρει. Έχει γίνει έτσι η κοινωνία που δεν υπάρχουν άτομα υπεράνω αμφιβολιών καλώς ή κακώς. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο καζάνι προς Θεού αλλά το να βγαίνεις από το car όποτε θέλεις και όπως θέλεις θέτεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου πρώτα και μετά όλους τους υπόλοιπους. Δεν σε ξέρει και αν άφηνε τον καθένα να κινείται όπως θέλει και να κάνει ότι θέλει κατά την διάρκεια του ελέγχου οι μισοί Αστυνομικοί θα ήταν νεκροί (βέβαια ορισμένοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό αλλά πιστέψτε με ότι δεν θα θέλατε να ζήσετε σε μία κοινωνία χωρίς Αστυνομία ούτε για μία ώρα). Αν πιστεύετε ότι ο τρόπος που γίνετε ο έλεγχος είναι υπερβολικός σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχετε ιδέα τι θα πει υπερβολή και πως μπορεί να γίνει ένας έλεγχος με μεγάλες δώσεις προστασίας. Αυτά για να λάβουν γνώση όλοι και για το καλό όλων έτσι ώστε να προστατευθείτε πρώτα εσείς και τα δικά σας άτομα.(ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά απρόβλεπτα ακόμη και μετά από πολύ εκπαίδευση υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στη φύση του ανθρώπου πού δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε και αν τα αλλάζαμε το πρόσωπο αυτό θα έπαυε να είναι άτομο πράγμα κακό για όλους).

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση