Re: Κληση Για Θόρυβο
φίλε mike μακάρι όλοι οι αστυνομικοί να είχαν τις ίδιες αντιλήψεις και στάση. ¨ηταν νομότυπος στο να με γράψει, όπως και έκανε και δεν το αρνήθηκα, όμως η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. ¨οσο για τα 20 λεπτά άκου και κρίνε. Με σταματάει, μου λέει έλεγχος θορύβου πάνω στη Λιοσίων και να γίνεται ο χαμός, σκέψου ότι ή εξάτμιση από ένα λεωφορείο του ΄΄ηρθε στα μούτρα. Μου λεει ΄μπες μέσα και πάτα το γκάζι στις 4000 στροφές, του λέω δεν έχω στροφόμετρο, ψάχνει 5 λεπτά στο αμάξι, βρίσκει το μηχάνημα, με βάζει ανοίγω καπό, βάζω μπροστά. ΤΟ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΦΌΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, έρχονται μετά από 3 λεπτά ο ένας πίσω με το μηχάνημα όπου ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ, ο άλλος στο μοτέρ και καλά μετρούσε τις στροφές μου λέει πάτα γκάζι και όταν έφτασα στις 3000 στροφές (έχω στροφόμετρο στην κολώνα και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!!) φωνάζει εντάξει 4000. Μετά παίρνει την άδεια, περιμένω 10 λεπτά και μου έρχεται και μου ανακοινώνει ότι πρέπει να πάω στο Υπουργείο, κλπ. Η κλήση γράφει παράβαση μοτοποδηλάτου-δικύκλου shoothim loud loud loud , γράφει ότι αφαιρέθηκαν πινακίδες loud loud loud , και στο χαρτί για το Υπουργείο γράφει παράβαση δικύκλου πάλι. Ήταν κοντά στα 40-45.