Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
(δεν είναι όλοι καλά παιδία σαν τον Mike G).
|
Βαγγελάκη άσ' το γλείψιμο
Εγώ πάντως θέλω να σταθώ μόνο στην συμπεριφορά του και σε τίποτε άλλο γιατί το να σε αφήσει επειδή πάς στο γιατρό ή επειδή έχεις χτυπημένο πόδι συμφωνώ ότι είναι θέμα κοινής λογικής και ανθρωπιάς αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει οπότε είναι στην διακριτική του ευχέρεια στην παιδεία του και σε πολλά άλλα πλην όμως είναι καθ' όλα νομότυπος (μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν είναι πάντα λογικός απέναντι στην Αστυνομία και δεν ξέρεις κατά πού να κάνεις κάλλιστα αν τον άφηνε τον φίλο μας να φύγει θα μπορούσε ένας περαστικός να του ζητήσει τον λόγο και να του κάνει και φασαρία ισχυριζόμενος ότι απ' την στιγμή που είναι ικανός να οδηγεί μπορεί και πρέπει να υποστεί τον έλεγχο). Τώρα για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τον έλεγχο αυτά τα πράγματα πρέπει να κυνηγήσουμε και να βοηθήσουμε όλοι τουλάχιστον να περιοριστούν. Συμφωνούμε ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και μ@λ@κες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας στερημένος που νομίζει ότι έγινε μάγκας επειδή ο πατέρας του είχε τυριά για να λαδώσει και να βάλει τον γιο του στην χωροφυλακή μπορεί να μιλάει στον κάθε πολίτη όπως του καπνίσει. Υπάρχουν κάποιες αρχές που όταν δεν τηρούνται τα άτομα αυτά πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά και αυτό είναι καλό για όλους μας. Φίλε μου πιστεύω ότι θα βρεις άκρη και καλά θα κάνεις να το κυνηγήσεις στα πλαίσια του λογικού πάντα γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να βγεις χαμένος στο σύνολο γι αυτό πρόσεχε. Τώρα όσο για την ευαισθησία του και την λογική του ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν απλά καλυτερεύουν μέχρι να πάνε σπίτι τους ορισμένοι με σύνταξη και να ησυχάσουν όλοι (προς θεού δεν θέλω με τίποτε από τα παραπάνω να δικαιολογήσω τον εν λόγο Αστυνομικό)
Ερώτηση πόσο χρονών ήταν και γιατί του πήρε 20 λεπτά να γράψει μια κλήση;
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com