Re: Κληση Για Θόρυβο
παιδιά ευχαριστώ για την συμπαράσταση. φίλε Basilis δεν είμαι δικηγόρος είμαι ψυχολογος στο επάγγελμα απλά διδάσκω στο Πανεπιστήμιο και γνωρίζω πολλούσ συναδέλφους από Νομική όταν τους γράφω ψυχολογικές εκθέσεις για ασθενείς. Με γράψανε στη Λιοσίων 8 το πρωί με τρελή κίνηση και να υπάρχει η ηχορύπανση από τα άλλα αυτοκίνητα. ΄Το εξώδικο είναι έτοιμο και ακούστε και τα νέα στοιχεία: 1) Ρώτησα και το ντεσιμπελόμετρο πρέπει να τοποθετείται υπό γωνία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε πολυσύχναστο δρόμο όπως η Λιοσίων με σημειωτόν κίνηση από τα 2 ρεύματα. 2) επειδή το αυτοκίνητό μου δεν έχει στροφόμετρο μου μετρήσανε λέει τις στροφές με ένα όργανο΄και γράψανε 98 db στις 4000 στροφές. Εγώ όμως έχω στροφόμετρο στην κολώνα και δεν το΄είδανε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ 3ΟΟΟ ΣΤΡΟΦΕΣ, άρα το 98 ήταν στο μυαλό τους όπως και οι 4000 στροφές. 3) Στην κλήση επάνω γράφει αφαίρεση πινακίδων ότι έγινε ενώ πάρθηκε η άδεια, την Τετάρτη που θα περάσω Υπουργείο θα πάω με την κλήση και θα τους βάζω να ψάχνουν να βρουν τις πινακίδες μου 4) Όταν του είπα κόψε την κλήση δεν με ενοχλεί αφού το αυτοκίνητο κάνει θόρυβο αλλά μη μου πάρεις την άδεια γιατί δεν μπορώ λίγο συνθηκών να τρέχω του λεει ο άλλος "άσε τον άνθρωπο αφού δεν μας έφερε αντίρρηση" λέει "αυτά να τα πει αλλού σας ξέρω εσάς με τις εξατμίσεις"
Τώρα όσο αφορά το γεγονός ότι είναι όργανο του κράτους οι κακοί λειτουργοί του οφείλουν να νουθετούνται από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο μπας και αλλάξει κάτι. Ακόμα όσο ετών και να είναι κάποιος ακόμα φίλε jimbo έχει την προσωπική του αξία η οποία είναι υπεράνω ηλικίας, χρώματος ή οτιδήποτε. φίλε manos vasilakis
έχεις δίκιο με τον ήχο. Αν με έγραφε νύχτα στην Πετρούπολη να πηγαίνω τέρμα δεν θα μίλαγα και τις πινακίδες να μου έπαιρνε, αλλά στη Λιοσίων 8 το πρωί σημειωτόν?