Re: Κλήση Για Θόρυβο
Νόμιζε ότι είμαι κανένα παιδάκι 15 χρονών και θα φοβηθώ. Όσο για την άδεια έχω 2 επιλογές: ή να πάρω ένα τηλέφωνο και να την πάρω σε 5 λεπτά ή να ακολουθήσω όλη την διαδικασία και μετά να ασχοληθώ με περίσσειο ενδιαφέρον μαζι του. Και αυτό θα κάνω, θα στείλω μια έγγραφη αναφορά με εξώδικο (όλοι οι καθηγητές στη Νομική είναι συνάδελφοι και φίλοι μου) για το ραντεβού που έχασα σε προγραμματισμένη επέμβαση, απαιτώντας 3000 ευρώ ως ελάχιστη αποζημίωση για ψυχική και σωματική καταπόνηση μαζί με μια ψυχιατρική αναφορά περί της ακαταλληλότητας του να ασκεί υπηρεσία στο δρόμο λόγω της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής και των δυσθυμικών στοιχείων που εμφάνιζε η συμπεριφορά του. Αυτή την αναφορά θα την στείλω στον Κλάδο Υγείας της Αστυνομίας μαζί με την πρότασή μου για την δέουσα θεραπευτική του προσέγγιση. Οταν του λέω το καλοκαίρι ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ειδικός διαπραγματευτής Κρίσεων μου απαντά στα αρ!@@@@ μου. Αφού λοιπόν περηφανεύεται για τις φαλλικές του διαστάσεις και εμφανίζει τέτοια ναρκισσιστική συμπεριφορά θα πρέπει να φύγει από την επαφή με τον πολίτη γιατί όλα του τα προσωπικά απωθημένα δεν ευθύνεται κανένας πιτσιρίκας να τα υποστεί.
Το αστείο yell είναι ότι στη συνέχεια έπιασε έναν πιτσιρικά με ένα παπί και τον έβαλε και στην κλούβα στο τέλος γιατί του έλεγε ο πιτσιρικάς μη μου πάρεις την άδεια βγάζω λεφτά με το παπί