Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπόν, σε ένα άλλο τοπικ είχα πει πως πάει το τουτού μου (1.4 sedan του 2000 με 120.000 χιλιομετρα) σε σχέση με vts 1.6 που είχε επάνω σκούπα, τσιπαρισμενο εγκέφαλο και εξάτμιση. Να σας πως τώρα πως πάει σε σχέση με Vts 1.4. Λοιπόν κάναμε αρκετά ανοίγματα με ένα φιλαράκι και τα αποτελέσματα είναι τα εξής :
Από στάση:
1ή τα ίδια και ίσος μισό φτερό εκείνος μπροστά
2α μετά τις 4-4500 αρχίζω να φεύγω αργά αργά, στα τελειώματα μπορεί να έχω πάρει και μισό με ένα αμάξι κεφάλι
3η τα πράγματα είναι αρκετά ευκολότερα και μέχρι τελειώματα έχει φάει συνολικά γύρω στα 3 αμάξια
ρεπρίζ :
3η και 3.000. Μου ανοίγει σχετικά γρήγορα γύρω στα 2 αμάξια και μέχρι τελειώματα 3ης μπορεί να έχω προλάβει να μαζέψω το ένα
2α και 2000. Μου ανοίγει μισό αμάξι αρχικά και προς το τέλος της 2ας το έχω μαζέψει στο 1 φτερό. Για την ιστορία το saxo αρπάζει πολύ ωραία από χαμηλά.
Αυτα τα ολίγα από εμένα. Πάντως έχω την εξής απορία. Το αμάξι μου η ΤΟΥΟΤΑ το δίνει 0-100 11.8 (το drive το έχει δωσει 10.9 και το auto motor sport 11.2). Η citroen δίνει το δικό της στα 11.2. Αφού στο 0-100 είμαι σαφέστατα μπροστά γιατί η ΤΟΥΟΤΑ το θάβει έτσι? Εδώ άλλες εταιρίες μακραίνουν την 2α μπας και γλιτώσουν μία αλλαγή και παρουσιάσουν κανένα 10αρι στο 0-100. Μήπως θέλει να παρουσιάσει μεγάλη διαφορά απο το 1600?
|