Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Και νόμιζα ότι στο service θα εντοπίζουν τέτοια προβλήματα! Μήπως πρέπει να πηγαίνουμε και ΚΤΕΟ για να δούμε τι πάει στραβά με φρένα κτλ?
Πάντως, το Βιβλίο Εγγύησης-Συντήρησης λέει ότι τα αμορτισέρ περιλαμβάνονται στην εγγύηση των 6 χρόνων ή 100.000km, όσο περίεργα γεναιόδωρο και να μοιάζει! Πόσο σίγουρος είσαι για τα 3 χρόνια?
Κάτω από 55% για την Toyota σημαίνει χαλασμένο σε οποιαδήποτε περίπτωση?
|
φίλε CTS03 μην περιμένεις να σου κάνουν κάτι παραπάνω από τα τυπικά.
και εγω για service πέριπου πριν από 2 + 1/2 είχα πάει. Αλλάξαν λάδια, ξυδία, τους πληρώνεις και φεύγεις.
Αυτό τον καιρό εκτός από τα αμορτισερ, θα μου αλλάξουν το λάστιχο της πόρτας του οδηγού, μια κάτι σαν μοκέτα που είναι στον πίσω θόλο γιατί έχει σκιστεί, και το προστινό μπαμπριζ, και όλα αυτά όχι γιατί τα είδαν αυτοί, αλλά γιατί τους το είπα εγώ.
Για να μου αλλάξουν το τζάμι να δεις τι τράβηξα.
πρώτα έστειλαν τεχνική αναφορά στα κεντρικά. Τα κεντρικά είπαν μπορεί το σημαδί που έχει το τζάμι να οφείλεται σε εξωτερικό παράγοντα, και μετά από απειλή της αγωγής μου είπαν να το πάω σην Ελευσίνα να το δει ο προιστάμενος, ο οποίος και έδωσε το Ο.Κ.
Ισως το πριν την τρίετια να είναι για όλα αυτά που περιέγραψα.
Πάντως ο υπεύθυνος του συνεργείου που πάω, για τα αμορτισερ μου είπε ότι εάν είναι κάτω από 55% μόνο τότε τα αλλάζει, γιατί εγώ αρχικώς επέμενα να μου αλλάξει και τα μπροστά.