Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
  #126  
Παλιά 14-10-05, 21:59
syele Offline:
Μέλος
 
Εγγραφή: 15-11-2003
Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Μηνύματα: 184
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geotschr";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε syele,
καλορίζικη η νέα ανάρτηση.
Λογικά πρέπει να μείνεις αρκετά ευχαριστημένος.
Ενημέρωνέ μας όσο γίνεται τακτικά για τις εντυπώσεις και τις παρατηρήσεις σου , μια και είμαστε αρκετοί αυτοί που τους απασχολεί το θέμα " ανάρτηση της corolla ΤS"
Λοιπόν ήρθε ο καιρός να σας πω περισσότερες εντυπώσεις από την ανάρτηση με περίπου 2000 χλμ που έχω κάνει σε όλες τις καταστάσεις. Ιδίως μετά από εκδρομή (με άλλο αυτοκινιτιστικό forum) στο Πήλιο.
Μπορώ να πω πλέον ότι είμαι ενθουσιασμένος.
Το αυτοκίνητο είναι απλά εκπληκτικό.

Με ρυθμίσεις 8 μπροστά και 6 πίσω (0 σκληρό, 16 μαλακό) δηλαδή περίπου στο μέσο και πιο σκληρό πίσω το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται άψογα. Τόσο σε κλειστές, όσο και σε ανοικτές στροφές, το αυτοκίνητο κινείται και πάει ακριβώς εκεί που του λέω. Οι κλίσεις είναι αυτές που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο τόσο για καλύτερο Traction, όσο και για να προειδοποιεί στα όρια. Πέραν του traction, το ίδιο μπορώ να πω και για την ελκτική πρόσφυση. Περιορισμός του σπιναρίσματος σε κλειστές ανηφορικές φουρκέτες. Just Perfect.

Στην Εθνική, το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό. Ακόμα και σ΄αυτή τη ρύθμιση είναι άψοφο. Θεωρώ μάλιστα ότι μπορώ να σκληρύνω κι άλλο. Θα δοκιμάσω.

Βέβαια, μέσα στην πόλη θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι στα όρια για τα γούστα μου (και την ηλικία μου ). Προτιμώ να το έχω πιο μαλακό και το αυτοκίνητο κινείται σαν σε χαλί.

Θα πρέπει όμως σύντομα να το ξαναπάω για ρύθμιση ύψους αφού μετά από 2000 χλμ τα ελατήρια δούλεψαν αρκετά και έχουν κάτσει λίγο με αποτέλεσμα να έχω χαμηλώσει επιπλεόν περίπου 1εκ εμπρός αριστερά και 0,5 εκ στα άλλα 3 άκρα και αρχίζω να έχω προβλήματα σε εισόδους - εξόδους από το Parking του γραφείου.
Απάντηση με παράθεση