Θέμα: Corolla
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Corolla
Παλιά 13-10-05, 09:34
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Re: Corolla

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla1975";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Άκουσα τα 170 και τρελαθηκα..... Δεν το αμφισβητω απλα εγω το παω 120-140 και ποναω απο το ζορισμα που τρωει η μηχανη. Επισης αισθανομαι οπως λεει και ο Γιωργος πως θα σκορπισουν πορτεςκαι φτερα.

Αλλα το πιο ωραιο οταν περναει τα 120 ειναι που σκεφτομαι:
¨Ωραια τα πιασαμε τα 140. Τωρα πως σταματαμε?"
Πρεπει να εχω αρκετο χωρο η να βγαλω το βιονικο ποδι για να φρεναρω. Ασε που
εχω στροφομετρο και μου ερχεται εγκαφαλικο.
Παναγιωτη μου φαινεται πως εχετε υποτιμισει πολυ το αυτοκινητο μας το οποιο με μικρες βελτιωσεις μπορει να κερδισει πολους ποντους αναφορικα με το στησιμο και την οδηγικη συμπεριφορα!

Μη σε τρομαζει ο θορυβος απο το μοτερ στις υψηλες στροφες και νομιζεις οτι θα σκορπισει!
Και γιατι αυτη η εμμονη με το στροφομετρο?
Με τον νεο εκκεντροφορο στροαφαριζε εως τις 6,600 και το πηγαινα πολυ συχνα εκει το κορολακι μου για τα τελευταια 4 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο μια αυξημενη καταναλωση λαδιου περιπου 100 μλ /1500 χλμ την οποια θεωρω φυσιολογικη!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla1975";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για δωσε λεπτομερειες σχετικα με πιο φαρδυα λαστιχα. Βοηθανε???? Λες να βαλω στη μαμα ζαντα τα πιο φαρδυα. θα εχει διαφορα?
Τα πιο φαρδυα λαστιχα συντελουν στο καλυτερο κρατημα και ειδικα τα 185/60/14 αλλαζουν εντελως το πατημα τυου αυτοκινητου!
Ολα αυτα εννοειτε σε στεγνο οδοστρωμα!
Γιατι στο βρεγμενο οσο φαρδυτερο απο ενα σημειο και μετα τοσο χειροτερα ειναι!
Πιστευω Παναγιωτη οτι πρεπει να βαλεις 175/70/13 στην επομενη σου αλλαγη και θα δεις μεγαλη διαφορα.
Οταν το πηρα το κορολακι απο τον πατερα μου φορουσε Gislaved 155R13 διασταση που φορας εσυ τωρα, τα αλλαξα με Uniroyal 185/70/13 και ελλατωθηκαν οι κλισεις που επαιρνε το αυτοκινητο, και βελτιωθηκε η αποκριση του τιμονιου!
Οσο κοντυτερο το προφιλ και σκληρωτερα πλαινα εχει το λαστιχο, τοσο αμμεσοτερες οι αλλαγες πορειας!
Ασε που επειδη ηταν και βροχολαστιχο γατζωνε στην βροχη και οταν εβρεχε ηταν η καλυτερη μου και αφηνα ενα συνεφο σταγονιδιων πισω μου με 120 χαω οταν οι αλλοι πηγαιναν με 80-90!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Δλδ με 175/70/13 θεωρησε μαμα?
Η τουοτα στο μανουαλ μας δινει επιλογη στα ελαστικα απο 155/80/13 εως 175/70/13!!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση