Κατσε ρε Marmel τι ποσα να σου δειξει;Οσα λεει ο κατασκευαστης!Ειπα εγω να σου δειξει παραπανω ή επειδη εβαλες ενα τελικο μπουρι θα παρεις 10 αλογα;Μεγαλωσαμε και δεν μας κοροιδευουν Θεοφιλοι,Παντεληδες και Σια.Και εσενα Χρηστο λιγα εδειξε!!Για εμενα φουλαρε το με 100αρα,ασε λιγο να πεσει η θερμοκρασια και ξαναδυναμομετρησετο,Marmel.
Φιλε Χρηστο το ασημοκαπακο φορας;Παντως τεινω να συμφωνησω με ενα φιλο και με παρα πολλους που λενε οτι δεν βγαζουν τα αλογα που υποσχονται,ειδικα τα ασημοκαπακα.Δυναμομετρησεις θα δουμε πουθενα;
Υ.Γ Φιλε Διαφανε το επιχειρημα (κοιταξτε εσεις τα χαλια σας και μετα μιληστε μου) ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες!Αν και δεν εκρινε κανενας τις πραξεις σου,που δεν τις γνωριζω ουτως ή αλλως,τα λεγομενα σου μερικες φορες προκαλουν.Λες να εχω τη διαθεση ή να τη 'βρισκω' καθε φορα που γραφεις να αντιδικουμε;Γιατι σε γνωριζω;Εχουμε ποτε ειδωθει ή τσακωθει;Παρε π.χ το παραδειγμα με τη καμηλα που ανεφερες!Εκτος του οτι δεν στεκει,προφανεστατα γιατι το οτι δεν ειμαστε εμεις ικανοι αυτο δεν απαλασσει εσενα απο τις ευθυνες που εχεις να κανεις καποια πραγματα σωστα!Τονιζω οτι δεν σε κατηγορω για αυτα που κανεις(αν και εσυ αυτο νομιζεις) αλλα για αυτα που λες.Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι Moderator,ποιος εκανε το φορουμ αν θα φυγεις ή θα μεινεις,αν εισαι γρηγορος ή αργος.Με ενδιαφερει να λεγονται σωστα πραγματα και οταν μου απευθυνεσαι και με προσκαλεις καπου και μου λες ελα,αλλα δεν ξερω αν θα βρω καπου να κοιμηθεις ή να φας ειναι τουλαχιστον αγενες.
Εσυ παντως αν ποτε ερθεις Καλαματα να εισαι σιγουρος οτι και να μεινεις θα βρεις και καφε θα πιουμε και τις κοντριτσες μας θα κανουμε.Και αν νομιζεις οτι αερολογω δεν εχεις να κανεις τιποτε αλλο απο το να με δοκιμασεις!!
|