Οσο για σενα diaphane οσο γραφεις ακαταλαβιστικα,σχεδον ασυναρτησιες παντα θα το βλεπεις το ονοματακι μου!Ακου τωρα απαιτηση που ειχες!Να καταλαβω αυτα που εχεις στο μυαλο σου και οχι αυτα που γραφεις!!!Και επειδη παλι εκτιθεσαι αλλο η παρεα και ο χαβαλες και αλλο η δουλεια.Οταν ειναι να κανουμε μια δουλεια,την κανουμε σωστα χωρις περαιτερω.Θα μας διαβασουν και μερικες χιλιαδες ματια.Γι'αυτο και το πηρα σοβαρα το ολο εγχειρημα σε αντιθεση με εσενα που επιμενεις απο οτι βλεπω να το αντιμετωπιζεις παναλαφρα.Χαβαλε εγω κανω στη καφετερια και οχι στα 10 πραγματακια που πρεπει να 'δημιουργησουμε' κατι.
Ρε μπας και δεν το οργανωσε ο Marmel το ολο εγχειρημα και το οργανωσες εσυ;[/quote]
όχι δεν ήταν δική μου δουλειά να οργανώσω το όλο εγχείρημα.σαν moderator έχω κάποια πράγματα που πρέπει να κάνω στο site και για αυτό το λόγο πιστεύω πως μου παραχώρησαν αυτή τη θέση.τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι που τρώγεστε με το συγκεκριμένο ζήτημα και προσωπικά με εμένα θέλετε να αποχωρήσω μπορείτε απλά να το ζητήσετε.δημοκρατία έχουμε.ανεβαίνουν και πέφτουν κυβερνήσεις άρα και εγώ μπορώ να αποχωρήσω από τη θέση αν μου ζητηθεί και να πάρει κάποιος περισσότερο ικανός την θέση μου.
Σαν μέλος του corolla club (καμία σχέση με το site) θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει όσον αφορά τις εγγραφές μέχρι να μου ζητηθεί να αποχωρήσω και από την συγκεκριμένη θέση και να γίνω ένα απλό μέλος.
θέλω να πω όμως κάτι σε όσους σχολιάζουν γενικά.η καμήλα λέει για τις άλλες καμήλες χωρίς να κοιτάει την καμπούρα της. έτσι κάνουν πολλοί και βγαίνουν και λένε ότι ενδιαφέροντε για το club.εγώ όμως όταν ζητήθηκε η μηδαμινή βοήθεια που μπορούσα να προσφαίρω ήμουν παρών και δεν πέταξα μια κάποια δικαιολογία ούτε έκανα τον κινέζο.
αυτά τα ολίγα.
|