Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
έχει κανείς απόψη για τα Continental PremiumContact 195/55/16 μιας και δεν θέλω να αλλάξω την εργοστασιακή διάσταση, ή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο.(στην εργοστασιακή διάσταση πάντα)
|
Καλά και φθηνά για την κατηγορία τους,αλλά σπορ δεν είναι!!!
Έχε υπόψη σου ότι έχουν βγει τα premiumcontact 2 ,να μην σου πλασάρουν το παλιό μοντέλο.
|
Συμφωνώ!Τα έχω βάλει και παλιότερα σε ένα primera που είχαμε και στο yaris,αλλά δεν θα έλεγα ότι δεν είναι σπόρ.Σίγουρα και δεν είναι performance ελαστικό,αλλά κρατάνε πολύ καλά και ζεσταίνονται γρήγορα...Τα continental τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση και έχω δοκιμάσει πολλούς τύπους(contieco,premium,sport) και ήμουν πάντα ευχαριστημένος.Η επιλογή μου πρίν βάλω τα toyo ήταν τα sportcontact 2,απο τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Τα έβαλα τώρα στου πατέρα μου σε 205/55/16 με 450 ευρώ στη Θεσ/νίκη και μάλιστα είναι και φρεσκαδούρα.Το λάστιχό είναι πάρα πολύ καλό και πιστευω υπερκαλύπτει απο απλές μέχρι ειδικές απαιτήσεις.Το μόνο παράπονο που είχα γενικά απο conti ήταν τα μαλακά πλαινά τους που δεν ενδυκνυνται για "σκαρφαλόνειν" στα πεζοδρόμια...