Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 21-09-05, 14:45
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Ζητήσατε λεπτομέριες και θα τις δώσω!!! Θα μιλήσω με ντοκουμέντα γιατί πάντα έτσι έκανα και πάντα έτσι θα κάνω!!! Παρασκευή μετά τη συνάντηση και φύγαμε 7 corolles για το drag place (Λεωφόρος Καβάλας)!!! PMR ανοιχτά κτλ... Καθόμαστε στο φανάρι 3 αυτοκίνητα ( ο Ντίνος ήταν πίσω από τον Slobo και δεν πιάνεται)! αρχίζουμε τις ξερογκαζιές!!! Ανάβει πράσινο..... φεύγω με λίγο σπινιάρισμα αλλά από την αρχή είμαι μπροστά, αλλάγη στις 6400 και με το που δίνω "ηλεκτρικό γκάζι" τα 110 άλογα μου τρώνε μια γερή σπιρουνιά!!! Οι Ε-111 G6 1400cc μάταια προσπάθούσαν να με πλησιάσουν. Αλλαγή σε τρίτη και πλέον τα 200 παραπάνω κυβικά αποφασίζουν!!! Παιδία αυτή την παρασκευή δεν πιστεύω να κάνετε κάτι χωρίς εμένα;;; Την επόμενη που θα είμαι Αθήνα, θέλω να δώ άνοιγμα MadVinegar Ε-12, εναντίων των Ε-111 G6. Αυτό θα είναι το πίο ενδιαφέρον ανοιγμα.... Και μετά θα ξαναανοίξω με το Νίκο, γιατι μου φάνηκε οτι το υπερκυβισμένο ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΛΑ!!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...