Θέμα: Dyno Day
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Dyno Day
Παλιά 19-09-05, 09:46
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 281
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Dyno Day

Καλήμέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

ΔΙΑΦΑΝΗ ΨΥΧΗ. Γράφεις "δέν θέλω να το σχολιάσω" αλλά το σχολιάζεις....

Αυτό σημαίνει οτι ενοχλήθηκες κάπως όπως και εγώ που προετοιμάστηκα, πήγα τη Τετάρτη σαν τον μ....... επειδή κανένας δεν με ενημέρωσε τη Τρίτη. Νομίζεις οτι είχα ανάγκη να γλυτώσω χρήματα για δυναμομέτρηση ? Νομίζω οτι θα βοηθούσα στη καλύτερη παρουσία και να δείχναμε μεγαλύτερο μεσο όρο ιπποδύναμης στο περιοδικό. Το εάν ενδιαφέρομαι για το club, να ρωτήσεις το Φάνη πόσες φορές μέσω της δουλειάς μου συναντώ εταιρίες και προσπαθώ να τους πείσω να γίνονται χορηγοί και να δίνουν προιόντα με έκπτωση στο club. Νομίζει κανείς σας οτι το κάνω για προσωπικό μου όφελος ?

Πιστεύω να παρατήρησες οτι πιθανότατα θα χρειαστεί να βελτιώσεις το γραπτό σου λόγο μιάς και προκαλεί εύκολα "παρερμηνίες" και από άλλα μέλη που διαβάζουν.
Νομίζω οτι ασχολήθηκα ήδη αρκετά με το εν λόγω θέμα και σαφώς έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου από αυτό...
Με αφορμή όμως αυτό το "μικρό" διαπληκτισμό, αναρωτήθηκε κάποιος απο εσάς ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ???
Να γνωρίζεις οτι με την ωχαδελφίστικη συμπεριφορά κάποιων, το αποτέλεσμα είναι το club να γίνεται ολοένα πιό "φτωχό" καθώς πικραίνονται και προσβάλλονται κάποια άλλα μέλη...

Όσοι δεν γνωρίζουν το γιατί ας αναρωτηθούν...