Θέμα: Dyno Day
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-09-05, 14:37
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδή για άλλη μια φορά φίλε μου mechanicaf παρουσιάζεις τα πράγματα όπως εσύ θα ήθελες σου λέω το εξής.δεν γράφω στο post μου έλα είτε το δυναμομετρήσεις είτε όχι (δηλαδή αν θα μπορέσεις να το δυναμομετρήσεις).απλά γράφω όσοι πιστοί προσέλθεται στην δυναμομέτρηση είτε βάλετε το αυτοκίνητο πάνω είτε όχι.αυτό μπορεί να σημαίνει αυτό που κατάλαβες εσύ ή να σημαίνει αν θέλετε μπορείτε να έρθετε για την παρέα και τον χαβαλέ.λάθος μου που δεν το προσδιόρισα σωστά,ότι και να σημάινει, αλλά και λάθος σου που πατάς πάνω σε αυτό και για άλλη μια φορά μου τα χώνεις γιατί αν διάβασες σου είπα αν μπορέσεις να έρθεις και την παρασκευή στη συνάντηση απλά για να τα πούμε.και επειδή αναφερθήκατε και στο θέμα με τα μέλη και μη μέλη, πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν ενδιαφερόμαστε για κάτι όπως τα αυτοκίνητα μας και λέμε μπαίνω στο κλάμπ και γίνομαι μέλος το κάνουμε επειδή μας ενδιαφέρει το αυτοκινητό μας και θέλουμε να βρούμε και άλλους με τα ίδια ενδιαφέροντα.επομένως όταν βγαίνει μια ανακοίνωση ποιούς πιστεύεται ότι αφορά?τον γείτονα απέναντι ??????
και σου λέω και κάτι άλλο.αν είμαι μέσα σε αυτούς που λες ότι μυρίστηκαν πτώμα και έπεσαν να το κατασπαράξουν χίλιες φορές μακρυα φίλτατε.εγώ πάντως έδωσα το παρόν όπως και πολλά άτομα,ενεργά μέλη και μη και δυναμομετρήθηκαν όσοι ήθελαν.δεν έμεινε κανένας εκτός.εγώ πήγα απλά να παρακολουθήσω και να βιντεοσκοπήσω την όλη φάση για το αρχείο μου,η οποία κάποια στιγμή θα είναι και διαθέσημη σε όλους.το ίδιο έκαναν και αρκετοί άλλοι.
επίσης για αυτό που έγραψες φίλε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ δεν θα ήθελα να το σχολιάσω.το αν είμαι παιδάκι ή άντρας αυτό μπορούν να το κρίνουν όλοι και ο καθένας να σχηματήσει την δική του άποψη σύμφωνα με τα πιστεύω του.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση