ΤΑΓΜΑ.....ΑΚΥΡΟ....ΤΑΓΜΑ.....ΑΚΥΡΟ......ΛΟΧΟΣ..ΠΡΟ ΣΟΧΗΗΗΗΗ!!!! ΣΤΡ (ΜΧ) ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΕ-30, σε εσενα αφησαμε τις τελευταιες ελπιδες αξιολογησης. Μετα απο σενα το Χαος. Τι θα γινει με τα "χρεπια" μας? συνεχεια πληγωμενα ειναι? εμενα περισσοτερο ειναι στο συνεργειο παρα στο δρομο! Ειναι σαν τα γεροντακια, που παιρνουν ενα κουτακι χαπια καθε μερα. Η λυση ειναι μια φιλοι μου. Αγοραζουμε πινακιδατο ακομα ενα "χρεπι" ΚΕ-30-πολυ χειροτερο απο το δικο μας- και κυκλοφορουμε με εκεινο, και το δικο μας μονο το "αναβαθμιζουμε".Που θα παει? σε 5 χρονια το δικο μας θα ειναι ετοιμο, και το 2ο θα ειναι πολυ χρεπι. Παντως λογικα πηρες σωστη αποφαση, γιατι δεν κανει και πολυ να τα τυρανναμε, ειναι η αληθεια. Οταν θα συναντιομαστε θα υπολογιζουμε τα αλογα που εχει ο καθενας στο περιπου (παντα με το φραπεδακι στο χερι ατενιζοντας τις ασυμμετρες καμπυλες που αφησε ο αλλοδαπος λαμαρινας/μπογιατζης της γειτονιας μας).
π.χ.
αν σπιναρει μονο η πρωτη ---->60 ΗΡ ,
αν σπιναρει κ λιγο στην αλλαγη σε 2α ----->75ΗΡ
αν σπιναρει ολη την 2α ----->90ΗΡ
αν σπιναρει κ λιγο στην αλλαγη σε 3η ----->110ΗΡ
αν σπιναρει ολη την 3η----->140ΗΡ
αν σπιναρει κ λιγο στην αλλαγη σε 4η----->ΘΕΣ ΣΕΤΑΚΙ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΩ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ
Παρατηρηση : παρακαλειστε να το δοκιμασετε μονο με καινουργια ελαστικα, και οχι με ψιλοβροχη και γλιτσα. Και να φορατε 14" τροχους τουλαχιστον.
Τι DYNOJET και λαλακιες? σαν το ματι, και το αυτι δεν εχει! Εγω με τον GEORGIOS_XYNOS ειμαστε καλα τωρα και τον αγαπαω (γιατι τον περναω), αμα βαλει κανενα 4AGE τοτε δεν θα του λεω καλημερα (εδω με τον 4Κ και παει κυριακο πολυ καλα, δεν σε κανω πλακα)
Θελω με το χερι στη καρδια, ολοι μας οι φιλοι, να γραψουν μετα απο εδω τι αυτοκινητο, και σε καλη σχετικα ασφαλτο, μεχρι πια ταχυτητα σπινιαρει?
Εγω δηλωνω οτι τελειωνα σε καλη ασφαλτο και ολη τη δευτερη ταχυτητα. Αρα συμφωνα με το ΘΕΣΜΟ - ΘΕΩΡΗΜΑ "ΣΑΒΒΑΣ" πρεπει να ειμαι βια στα 90ΗΡ στους τροχους....