Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Πιστα Στο Ελληνικο ??
  #4  
Παλιά 14-09-05, 12:19
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator
 
Εγγραφή: 06-12-2004
Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ηλικία: 47 male
Μηνύματα: 2.901
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 527
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Πιστα Στο Ελληνικο ??

Λοιπόν, να σας πώ και εγώ κάποια στοιχεία.

1.) Όντως είχε έρθει μια επιτροπή τις FIA, η οποία για 15 ημέρες γύρναγε την Ελλάδα για να δεί που μπορεί να γίνει πίστα. Ενημερωτικά, ο Ορχομενός αποκλείστηκε απο αυτήν την επιτροπή για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι η υποδομή, και η δυσκολία πρόσβασης! (Λέγε με αεροπλάνο,τραίνο κτλ.).

2.) Η πίστα είναι δεδομένο ότι θα γίνει! Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Τα πιθανά σημεία είναι 2 και μόνο 2!!! α. ΕΛΛΗΝΙΚΟ και β. ΠΑΤΡΑ. Και τα 2 σημεία για ευνόητους λόγους. Πληθώρα Ξενοδοχείων και βέβαια Πληθώρα συγκοινωνιακών μέσων. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ συγκεντρώνει περισσότερους ψήφους, γιατί ήδη εξετάζεται το πως θα εκμεταλλευτούνε την ευρύτερη περιοχή τώρα που έφυγε το αεροδρόμιο. Μετά λοιπόν και από τα έργα στην περιοχή λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, υπάρχουνε προτάσεις για την δημιουργία Disney Park, καθώς επίσης και Paramount World Park. Είναι σαφές λοιπόν ότι η δημιουργία μιας πίστας σε ένα σημείο στο οποίο θα υπάρχει ενα Μητροπολιτικό Πάρκο (μέρος στο οποίο πολλές χώρες έχουνε την πίστα τους, βλ. Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία.....) και στο οποίο θα υπάρχουνε και θεματικά πάρκα (επίσης βλ. Ιαπωνία) είναι απόλυτα θεμιτό!

3.) Η πίστα στην Τουρκία!!! Είναι ίσως ένας απο τους σημαντικότερους λόγους που καταδεικνύουνε ότι θα γίνει πίστα! Οι λόγοι γνωστοί! Πέρα απο αυτό όμως, τίθενται και πολύ σημαντικοί πολιτικοί λόγοι που έχουνε σχέση με την γείτονα. (ας μην το βαθύνουμε τόσο όμως!)

Εν κατακλείδι, η πίστα θα γίνει. Αυτάαααααα.... Ούφ!
__________________
"Racing is in my Blood......
............... its my LIFE"


Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση