Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-05, 08:58
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αντε ρε παιδια! μολις καταφερα να βρω που να γραψω. Λοιπον το ονομα μου ειναι Σαββας. Εγω εχω το μαυρο SR, με τον ΑΕ86 μπλοκε αξονα με δισκους. Χωρις να το εχω ζορισει ποτε, δηλαδη, να αφησω αποτομα το συμπλεκτη για να ξεκινησω σβουρες, και οσο το ειχα χωρις να ανοιξω να αλλαξω την τσιμουχα, στο σημειο που ενωνει με τον -ΑΕ86 σπαστο παλι- κεντρικο δεν ειχα προβλημα με ηχους και με μποσκα. Απλα δεν καταλαβαινες με τιποτα προβλημα, ουτε οταν εκοβα γκαζι, ουτε μικρο ντακ σε καθε αλλαγη με αφημα του συμπλεκτη. Το κοιταω μια μερα απο κατω και βλεπω λιγο μουσκεμα γυρω απο αυτη τη τσιμουχα. Λεω ας την αλλαξουμε για να μην χανει ελαχιστα βαλβολινες.Οι βαλβολινες που ειχε μεσα ηταν μονο 1,5 ντενεκεδακι κοκα-κολας. Περιεργο λεω, ειχε τοσο καιρο αντι για 1,5 λιτρα, 0,4 λιτρα και δεν μου βουηξε η γενικα να με ταλαιπωρησε? Αλλαζουμε την τσιμουχα, και σφιγγω ξανα το κεντρικο περικοχλιο στα 8 κιλα! το ειδα στο μανουαλ του 4AGE. βαζω γρασογραφιτουχες βαλβολινες 1,5 λτ,λενε οτι ειναι για μπλοκε,δεν αγορασα MOTUL LSD, και το παιρνω. Σε καθε αλλαγη ντακ, ντακ. Λεω ειναι πολυ παχυρευστες οι γρασογραφιτουχες,αστο μολις ζεσταθουν θα μειωθει. Τιποτα. Μηπως εχει ανοιξει κανεις σας αυτο το -way OEM TOYOTA AE86 LSD και ξερει λεπτομερειες στη ρυθμιση του, ή κατι που εκανα λαθος? Το μπλοκε σαν μπλοκε δουλευει και παλι, κανει χαζα με τη μια, αλλα δεν θελω να το χασω απο βλακειες. Μακαρι να εχει και καποιος αλλος τετοιο, και να μου πει τι βαλβολινες το βαζει, και αν του εχει παρουσιασει τετοιο προβλημα.
Σαββα μαλλον χρειαζεσαι τις γνωσεις του ramantani ή του alimonou (και του Κυριακου πλεον)