Ακούστε πλάκα...
Χθες βράδυ κατέβαινα την Συγγρού τελείως χαλαρά με ένα φιλαράκι (και οι δύο με corolla 1.4cc E12) με προορισμό Πειραιά. Στο τέρμα της Συγγρού ένα κόκκινο mazda3 1.6cc είχε αρχίσει να ψιλοψάχνεται. Στην έξοδο λοιπόν για Πειραιά και καθώς περνούσαμε κάτω από τη γέφυρα κάνει κίνηση και αρχίζει να έρχεται από αριστερή λωρίδα για να προσπεράσει. Τον ακούω λοιπόν λίγο πριν βγούμε παραλιακή προς ΣΕΦ να κάνει κατέβασμα (προφανώς σε 3η). Εγώ ήμουν με κάτι πιο πάνω από 100χαω και 4η. Κάνω κατέβασμα σε 3η και εγώ και αρχίζουμε να ανοίγουμε τις 3τες μας. Ενώ στο ξεκίνημα τα πηγαίναμε σχεδόν δίπλα δίπλα, λίγο πριν τον κόφτη της 3ης μου είχα φύγει σχεδόν ένα αμάξι μπροστά. Όταν κούμπωσα 4η άρχισα πλέον να ανοίγω την διαφορά αισθητότατα (3+ αμάξια μπροστά)...
Η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου που ερχόταν πιο πίσω μόλις είδε το προαναφερθέν σκηνικό άρχισε να ανοίγει και αυτός για να μας προλάβει και όταν έφτασε πίσω από το mazda3 (αφού είχε τελειώσει η άτυπη κοντρίτσα με εμένα) ο τύπος με το mazda μόλις τον είδε έβγαλε φλασάκι και μπήκε μεσαία λωρίδα για να τον αφήσει να περάσει... χαχαχα
|