Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρη απο μετατροπή για τα ΤΑ60 γνωριζω οτι θελει να βγαλεις την κατω βαση του ελατηριου και να συγκολλησεις την βαση απο του ΚΕ30 διοτι τα ελατηρια του ΤΑ60 ειναι θεοχοντρα και θα βρισκουν στον θολο (εαν μπαινουν κιολας!). Για τα μπρατσα δεν γνωριζω εαν χρειαζεται μετατροπη. Επιπλεον πρεπει να ελεγξω εαν η δαγκανα στα ΤΑ60 βλεπει μπροστα ή πισω για να μην την βαλω αναποδα! Το εαν ειναι ψωριασμενα τα εμβολα ΟΤΑΝ και ΕΑΝ βρω ποτε χρονο (γιατι η μερα εχει μονο 24 ώρες? εγω θελω να εχει 40) θα το ελεγξω, μηπως ομως μπαινουν αλλα απο κανενα HIACE διπλοπιστονα? (αν και πιστευω οτι μετα τα φρενα θα γινουν υπερευαισθητα, μη ξεχναμε 900 κιλα θα σταματησουν όχι αεροπλάνο....). Παντως εγω θα συνεχίσω να ψαχνω και για αλλα ακρα απο ΤΑ60....
|
Το κατω πιατελο μπορεις να μην το κοψεις, απλα το δικο σου ελατηριο θα πρεπει να το δεσεις, το πανω θελει σιγουρα αλαγη. Τα μ[ρατσα υπογραφω οτι θελουν μετατροπη, και οταν λεω υπογραφω εννοω οτι θελουν μετατροπη σιγουρα. Η δαγκανα μπαινει προς τα εμπρος. Αν καποιο εμβολο ειναι σκουριασμενο δυστυχως θα χρειαστει να ταιριαξεις απο καποιο αλλο αυτοκινητο αν βρεις, το προβλημα ειναι τι θα κανεις αν ειναι η φωλια ψωριασμενη, εκει τις πετας οπως ειναι χωρις δευτερη συζητηση αφου δεν υπαρχει ελπιδα να βρεις μια οι δυο δαγκανες.ΗιAce διπλοπιστονα δεν εχει βγαλει με γονατα. Ολα οσα εχουν διπιστονες δαγκανες και εχω δει εγω, στα τοσα χρονια που ψαχνω, εχουν διπλα ψαλιδια μπροστα, αρα πρεπει να κανεις εξολοκληρου καινουργια στηριγματα για τις δαγκανες και νατα εφαρμοσεις στα δικα σου γονατα. Αν υποπθεσουμε λοιπον οτι θες να κανεις καινουργια στηριγματα ειναι καλυτερα να βαλεις δυο δαγλανες brembo. Ασε που τα ΗiAce ειναι πενταμπουλωνα. Οτι δαγκανα και να βαλεις δεν θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στην ευαισθησια των φρενων, αν δεν αλλαξεις σεβρο και τρομπα. Θα κοιταξω μηπως σου βρω ακρα απο ΑΕ86 και θα σε ενημερωσω.