Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Αν εχω εγω σχεση με αυτοκινητα θα το κρινουν αυτοι που με ξερουν και οχι εσυ,εξαλου οταν εγω αλλαζα ταχυτητες σε αυτοκινητο εσυ αλλαζες πανες.Πρεπει να σου πω αφου τα ξερεις ολα οτι αν περναει λαδι καμενο απο τον καταλυτη αυτος ta φτυνει συντομα και το αυτοκινητο βγαζει καυσαερια.
Παράθεση:
Μαλλον διαβαζεις καθε φορα μονο αυτα πυ θελεις,εγω παραπανω μιλησα για καλα λαδια...
|
Αρα υπαρχουν καλα και κακα λαδια. Αν προσεξες ειχα γκριματσα οταν ειπα για τα λαδια απο το Lidl,αλλα καποιο κουνουπακι πρεπει να σε τσιμπαει αν θες να ξεσπας,ξεσπασε καπου αλλου και οχι σε εμενα.
Παράθεση:
Παιδια sorry αλλα ο Ηρακλης θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω
|
Ποια οτι δεν ξερεις την τυφλα σου(σου μιλαω οπως μιλας)Εγω σε αυτη την ενοτητα ετσι ξεκινησα να γραψω την ΠΟΛΥΕΤΗ εμπειρια με καποιο συγκεκριμενο λιπαντικο και δεχομαι τα πειρα. Eιμαι εγω μαλακας που καθαμαι και ασχολουμε(οπως μου ειπε αλλος γνωστος στο site).Απο τωρα και περα μονα θα διαβαζω και θα ενημερωνομαι και αν γραφω κατι μην με περνεται στα σοβαρα τι ξερω εγω.Οπως ειπα ο χρονος θα δειξει ποιες επιλογες ειναι σωστες και ποιος εχει δικιο,αρκει να εχεις το ιδιο μοτερ και αγυαλιστο.
|
Θα μπορουσα πολυ ανετα να σου απαντησω,δεν το κανω ομως....
Εχεις ξεφυγει.-
|