Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Παλιά 06-08-05, 21:59
Anonymous Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημητρη,οπως η Toyota βγαζει καλυτερα και ποιο ποιοτηκα μοτερ απο καποιες αλλες εταιριες,ετσι και ολες οι εταιριες λαδιων δεν βγαζουν την ιδια ποιοτητα λαδιων.
Παράθεση:
Το οτι δεν καιει λαδι μετα απο 130000χλμ, ειναι και αυτο απολυτος φυσιολογικο για γιαπωνεζικο κινητηρα, μην νομιζεις οτι ο δικος σου ειναι εξαιρεση.
Και ομως εχω δει μοτερ TOYOTA να καιει λαδια απο τα 130.000.Ειναι παραξενο ενα λαδι να κανει καλυτερη δουλεια απο καποιο αλλο και να κραταει σε καλυτερη κατασταση ενα μοτερ.Εξαλλου ενα λιπαντικο, απο το να κραταει ενα κινητηρα απο το να μην κολησει, μεχρι να προσφερει πραγματικα προστασια υπαρχει τεραστια διαφορα.Εαν ξεφευγει εστω και απειροελαχιστη ποσοτητα λαδιων,εχεις αυξημενα καυσαερια και ενα καλο λιπαντικο αυτο προσφερει καλη προστασια και οσο το δυνατο μικροτερες φθορες στο μοτερ.
Ηρακλη μαλλον δεν εχεις καμια σχεση με τα αυτοκινητα ετσι???Γραφεις πραγματα που δειχνουν οτι εισαι μακραν απο το αντικειμενο. Για να φανει στα καυσαερια οτι το αυτοκινητο σου καιει λαδι θα πρεπει να και πανω απο 1λιτρο στα 1000 χλμ. Αν σου και 500 ml στην αλλαγη δεν φαινεται στον αναλυτη καυσαεριων.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσυ ξερεις οτι το μοτερ σου ειναι υγιεστατο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι η υγεια του αφειλεται στο μοτορ κοτε, ισως αν δεν εβαζες αυτο να ηταν το ιδιο υγιες.
Παράθεση:
Θα σου δωσω κατι λαδια απο το LIDL με 3 ευρω το κιλο θα τα βαλεις.Μπορει να ειναι και σπορελαιο.Ισα-ισα για να γυρναει ο στροφαλος και να μην κολαει το μοτερ.
Γιατι σου ειπα εγω να βαλεις λαδια απο το Lidl??? Μαλλον διαβαζεις καθε φορα μονο αυτα πυ θελεις,εγω παραπανω μιλησα για καλα λαδια...

Αχ ρε Ηρακλη τι να σου πω τωρα???? Απλα δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο με την παρτη σου. Εγω παραπανω δεν μιλησα ουτε για λαδια απο lidl,ουτε ειπα οτι κανουν ολα τα λαδια την ιδια δουλεια. Σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μου και στα λογια ολων αυτων που φωναζουν παραπανω. Εσυ τελικα δεν θελεις να δεχτεις και να ακουσεις την εμπειρια και την γνωση πολλων ανθρωπων που σου λενε πεντε σωστα πραγματακια και επιμενεις σε κατι που ουτε να το τεκμηριωσεις σωστα μπορεις ουτε να κανεις εναν αξιοπρεπες διαλογο χωρις ειρωνειες και υπονοουμενα, και μη μου πεις οτι δεν ειρωνευτηκες κανεναν γιατι εδω μεσα ολα ειναι γραμμενα. Αυτη μαλλον ειναι η τακτικη σου, οταν βρισκεις τα σκουρα να ειρωνευεσαι η ακομη ακομη να αλλαζεις και θεμα.

Παιδια sorry αλλα ο Ηρακλης θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω. Διαβαστε πολυ καλα ολα τα παραπανω πριν βγαλετε συμπερασμα για να δειτε ποσες αντιφασεις υπαρχουν.
Απάντηση με παράθεση