Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: All About Ice
Παλιά 05-08-05, 09:56
Το avatar του χρήστη cghera
cghera Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
cghera είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: All About Ice

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενω φιλε cghera αν επαιρνες το αστρα θα ησουν ευχαριστημενος?Δεν ξερω τι λενε τα καινουργια μοντελα παντως το πρηγουμενο ηταν πολυ προβληματικο οποτε μετα θα "βαραγες" το κεφαλι στο τοιχο κα θα ελεγες τι να το κανω το ΜΡ3!!
Κοίτα... πήρα την απόφαση και αγόρασα την κορολα ελπίζωντας σε κάτι αξιόπιστο. Για όλα τα αυτοκίνητα έχω ακούσει ιστορίες πολλές. Και καλά και κακά. Για τα ΤΟΥΟΤΑ λιγότερα.Δεν υποστηρίζω το Άστρα ως το καλύτερο αυτοκίνητο αλλά τουλάχιστον από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία νομίζω ότι είναι αντίστοιχο της corolla. Δεν εχω πολλη εμπειρία με ζημιές αλλά και εδώ στα φορουμς πολλα post μιλάνε για προβλήματα και σε toyota. Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή αλλά και από την άλλη ότι η ΤΟΥΟΤΑ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στο ηχοσυστημα και να μην με αναγκάσει να κάνω κι άλλο έξοδο για να μπορώ να ακούω μουσική της επιλογής μου. Χωρίς να πρέπει να αλλάξω 4-5 cd σε ένα ταξίδι που θα κάνω και να έχω μία θήκη με 70 cd για να μην τα βαρεθώ αμέσως. Η λύση που επέλεξα (cd changer) είναι συμβιβασμός για μένα αλλά η καλύτερη για την ώρα. Ισως στο μέλλον πάω σε καποιο ipod.