Σωστός ο NYO! Βγάζεις τους πόλους για κανα τεταρτάκι. Αφού τους ξαναβάλεις, βάζεις μπροστά, το αφήνεις αναμένο με τις στροφές στις 2500 περίπου. και του βαράς μερικούς κόφτες μετά απο κανά λεπτό. Μετά το βγάζεις και μια βόλτα με τσίτα γκάζια....... (είναι ωραία να ακούς τους κόφτες!).... και έτοιμο! Για βγάλτε το μετά το τουτού για βόλτα, και πείτε μου εντυπώσεις! Ο Εγκέφαλος μετά απο αυτό κρατάει τις νέες "ρυθμίσεις". Βλέπε κόφτες..... και ανεβάζει σαν τρελλό!!! Το αυτοκίνητο σιφυλλιάζεται παίδες! Όντως θα επανέλθει το ραδιόφωνο στην εργοστασιακή του κατάσταση. Για τα παράθυρα δεν ξέρω. Σε άλλη corolla με ηλεκτρικά που το κάναμε δεν υπήρξε καμία παρενέργεια! Και εννοείται οτι και στο δικό μου δεν είδα καμία άλλη αλλαγή (εκτός του τσιτώματος! :P ) Συνολικά το έχουμε κάνει σε 4 corollες και όλα μια χαρά! 8) Είναι κάτι που συνηθίζεται... όπως λέει και ο toyota mania!!!
Υ.Γ. Βρε καρδιτσιώτη...... να μην ξέρουμε κατιτίς και εμείς??? Ασχετοι.... άσχετοι... αλλά κάτι έχουμε μάθει!!! χεχεχεχεχε