Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Αυτο ακριβως λεω και εγω φιλε mechanicaf.
Να ακουμε και να αξιολογουμε τις προτασεις και τις συμβουλες και τις προτασεις που δεχομαστε συμφωνα με τις αναγκες μας.
Οσο για τα προσθετα βελτιωνει τις επιδοσεις μονο και μονο επειδη μειωνει τις τριβες οι οποιες "κοβουν" αυτο το 10-15% που χανεται μεταξυ στροφαλου και τροχου.
Ετσι δεν ειναι λογικο να κερδιζεις 3-4 αλογα στα 100 οπως λεει ο Ηρακλης?
Προσωπικη μου αποψη: το κοστος του ειναι αμελητεο μπροστα στα οφελη που προσφερει.
Φιλικα Κυριακος.
|
Φιλε κυριακο,ευτυχως υπαρχουν καποιοι που καταλαβαινουν.Οι τριβες ειναι τα α και το ω σε ενα αυτοκινητο ως προ την απωλεια δυναμης.Το Motor Kote 100 δημιουργει ενα φιλμ αναμεσα σε κυλινδρο και πιστονι ( αλλα και σε καθε κινουμενο μερος) που μειωνει δραματικα τις τριβες.Μειωμενες τριβες = αυξηση δυναμης,ευστροφιας,μειωση θορυβου,κραδασμων,θερμοκρασιας.Λιγο το μυαλο να βαλουμε να δουλεψει,δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος γαι να το καταλαβεις.Προσπαθησε να τριψεις το χερι σε σε επιφανεια απο τσιμεντο και σε απιφανεια λεια απο λουστραρισμενο επιπλο,πιο εχει πιο πολλες τριβες,σε πιο θα ζεσταθει το χερι σου.Και κατι τελευταιο,στον δεικτη λαδιου υπαρχει ανω και κατω μερος, συνιστω να βρισκεται περιπου στο κεντρο, τσιμπας 2 αλογακια δυναμομετρημενα και ευστροφια μιας και ο στροφαλος δεν πνιγεται στο λαδι και μην ακουσω παλι εξυπναδες δουλευει ετσι το δικο 115.000 χιλ.Το δικο παιρνει 1.9L min- 3.0Lmax.δηλαδη 1.1L διαφορα.Βαζω 2.5.ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ στις αντιπροσωπιες κανουν εγκλημα,στον πεθερο μου βαζανε 3.5L και ευτυχως δεν εκαψε καμια φλαντζα κεφαλης η να τα τιναξει η τρομπα λαδιου.Η αιτιολογια, σε περιπτωσει που καιει λαδια,να μην παθει ζημια,ε τοτε γεμιστε το μεχρι πανω βρε παιδια.Να τους χερομαστε τους μηχανικους.