Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Τελος ηθελα να πω οτι τα προσθετα ειναι σαν τα συμπληρωματα βιταμινων που παιρνουμε οι ανθρωποι συμπληρωματικα απο τις βιταμινες που παιρνουμε απο τις τροφες.
|
Πολύ καλό το παράδειγμά σου! Θα χρησιμοποιούσες ποτέ ένα χαπάκι που το πουλάει ένας Κινέζος, δεν το έχει εγκρίνει κανένας και ισχυρίζεται ότι μπορεί να σου αυξήσει την αντοχή της καρδιάς σου κατά 50%? Εγώ πάντως όχι!
Όσο για το παράδειγμα με τις βενζίνες: Προφανώς όλα τα καύσιμα και τα λιπαντικά έχουν αντιοξειδωτικά, τασιενεργά και βελτιωτικά καύσης (τα καύσιμα). Και ο μόλυβος στη μολυβδωμένη βενζίνη πολύ καλό πρόσθετο ήταν και αύξανε τον αριθμό οκτανίου καμιά 10αριά βαθμούς. ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η χρήση μολύβδου σε καταλυτικούς κινητήρες γιατί χάνεις τον καταλύτη και τον αισθητήρα λ σε 2-3 γεμίσματα. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ένα μεταλλικό πρόσθετο στο λάδι ή το καύσιμο δεν μπορεί να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
Φίλε, είμαι ακριβώς σε αυτή τη δουλειά, και εδώ που δουλεύω έχουμε δοκιμάσει ένα κάρο τέτοιες μ@λ@κίες, από μαγνήτες για ιονισμό των καυσίμων, μέχι τρελά πρόσθετα για το καύσιμο και τα λιπαντικά και το αποτέλεσμα είναι
ΤΡΙΧΕΣ!!!!!!