Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Παλιά 22-07-05, 17:38
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 286
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....

Για να προσθέσω και εγώ στα λεγόμενα του mechanicaf: Αυτό είναι ένα απόσπασμα από to site της motorkote στα faq:

" Q: Why doesn’t MOTORKOTE Hyper Lubricant void my warranty like some oil additives?
A: Unlike Lucas Oil, Prolong, and Slick 50, MOTORKOTE doesn’t mix with oil. This means that oil viscosity, antifoaming, and other oil properties are not affected. MOTORKOTE is Safe and Effective. "

Τι σημαίνει αυτό: Ότι τι πρόσθετο αυτό ΔΕΝ αναμιγνύεται με το λάδι, άρα δημιουργεί διαφορετική φάση μέσα στον κινητήρα. Δηλαδή αν μπει πάνω από 4-5% μπορεί να έχει δυσμενείς συνέπειες.

"How do I use MOTORKOTE Hyper Lubricant?
A: MOTORKOTE should be used in all gasoline and diesel engines. Pour using the diagram below.

Engine The Pour When

4 cylinder 10 ounces Every 4th Oil change
6 cylinder 10 ounces Every 4th Oil change
8 cylinder and up 16 ounces Every 4th Oil change"

Δηλαδή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσο πρέπει να μπει ακριβώς. Επίσης λένε κάθε 4η αλλαγή λαδιού! Πώς λοιπόν εμείς αυθαίρετα λέμε "βάλε όσο να' ναι... δεν πειράζει!"

Παιδιά, το έχω πει πολλές φορές σε αυτό το site: Μαγικές λύσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αν ένας κινητήρας μπορεί να βγάλει +10 ίππους μόνο με αλλαγή λαδιού, τότε γιατί οι κατασκευαστές δεν βάζουν στο δικό τους λάδι motorkote και αντί για 110 άλογα στα 1600 να λένε 120 άλογα!!!! Επίσης, αν αλλάζοντας λάδι η διάρκεια ζωής του κινητήρα ανεβαίνει από 300.000 km σε 600.000km τότε τι άλλο θα ήθελε ο κάθε κατασκευαστής!!!

Εγώ πάντως αποφεύγω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόσθετο καυσίμου, λιπαντικού, βαλβολίνης, ... και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον κινητήρα! Γιατί από κοροϊδίστικά πρόσθετα έχει γεμίσει ο τόπος: Δείτε και τον πίνακα στη συνέχεια: http://www.sfrcorp.com/product_comparison.asp. Τι θα πει αυτό; Να πετάξουμε το motorkote Και να βάλουμε protekta! Σας παρακαλώ διαβάστε και το ακόλουθο για να δείτε τι μούφες είναι τα πρόσθετα: http://skepdic.com/slick50.html.

Και toyota mania - χωρίς παρεξήγηση - πώς ακριβώς ένα λιπαντικό μπορεί να επηρεάσει τις μετρήσεις της κάρτας ελέγχου καυσαερίων????????
Απάντηση με παράθεση