Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Πρόβλημα Στους Δίσκους??????
Παλιά 21-07-05, 23:45
Το avatar του χρήστη nicknas
nicknas Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
nicknas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Πρόβλημα Στους Δίσκους??????

παιδια επειδη εχω δοκιμασει αρκετα τακακια εχω να πω τα εξης:

1. ειναι αδικαιολογητο τα τακακια της τουοτα να φθειρονται στα 25000-30000 χλμ οταν με punto και λοιπα ιταλικα αυτοκινητα που ειχα ουδεποτε αλλξα τακακια πριν τα 60000 χλμ
2. δισκοπλακες αλλαξα μπροστα στα 55000 χλμ επισης απαραδεκτο και παρακαλω μην πει καποιος οτι σκιζω το αυτοκινητο ή οτι εχω το ποδι μου παρκαρισμενο στο φρενο
3. εκτος απο μαμα εχω φορεσει τακακια mintex kai pagid . Τα πρωτα ειναι σκυλια . Συγκεκριμενα τα αλλαξα μετα απο 15000 χλμ (επειδη φορεσα καινουργιου δισκους) και πιστεψτε με ειχαν ακομα τουλαχιστον αλλα 20000-25000 χλμ. Κοστος αγορας 30 ευρο . Γενικα μου φανηκε σκληρο τακακι και περιεργως ειχα πολυ συχνοτερη εμπλοκη του abs.
4. Tα pagid ειναι ποιο ακριβα 45 ευρο ..δεν εχω ακομα εικονα για την αντοχη τους αφου τα φοραω περιπου 1000 χλμ.. αλλα μπορω να σας πω οτι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το mintex και οπωςσδηποτε πολυ καλυτερο απο το μαμα.
5. Για να μην κατηγορουμε την μαμα τουοτα το τακακι της μου αφησε αριστες εντυπωσεις απο πλευρας αποδοσης αλλα ειναι ακριβο (52 ευρο και ανω) και με ελαχιστη διαρκεια ζωης

συγνωμη που σας επριξα ελπιζω να βοηθησα