Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Παλιά 20-07-05, 00:53
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Mπορω να αλλαξω τις βαλβολινες μονος μου με αλλες καλυτερες χωρις να χασω την εγγυηση δηλ χωρις να καταλαβουν οτι τις αλλαξα μονος μου.Τα castol rs γνωριζει κανεις αν ειναι καλα λαδια??
Μπορείς. Δεν προκειται να καταλάβουν κάτι. Επίσεις μπορείς στην προγραμματισμένη αλλαγή στην αντιπροσωπεία να δώσεις δικά σου λιπαντικά να βάλουν. Εγώ στον Πασπαλιάρη πάω με τα λάδια μου και είμαι μέσα στην εγγύηση.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
.Κοιταξε,Μοτορ Κοτε 100 χρειαζεσαι το minimum 5% στην ολη ποσοτητα λαδιου που υπαρχει στο μοτερ,δηλαδη 50ml Μοτορ κοτε στο ενα λιτρο λαδι.Εσυ θα το βαλεις ολο το μπουκαλακι ασχετος ποσο λαδι βαζεις στο μοτερ.Πιο πολυ αναλογια καλο κανει,πιο λιγο δεν κανει σωστη δουλεια
Δεν ξέρω φίλε ToyotaMania αν είναι καλό να το παρακάνουμε με τα χημικά. Ιδίως όταν πρόκειται να μπουν στο μοτερ. Έχεις ακούσει ιστορίες από μοτέρ που ανέβασαν θερμοκρασία λόγω βουλωμένων διόδων λαδιού; Που βούλωσαν από τα βελτιωτικά λαδιού; Άλλωστε αν το motor kote είναι προϊον σοβαρής εταιρίας τότε αυτή ξέρει ποια είναι η σωστή αναλογία. Αν όχι, δεν το βάζεις καθόλου.
Απάντηση με παράθεση