Παιδια αυτο ειναι κλασικο προβλημα σε ολα τα ε-12.το ταμπλο πετσικαρει λογο κατασκευαστικου λαθους.οσες φορες και αν το αλαξετε το ιδιο προβλημα θα εχετε.ασε που ειναι και ο κυριος λογος που τριζει σε αυτο το σημειο.στην τογιοτα δεν θα σας το φτιαξουν γιατι απλα δεν ξερουν και δεν εχουν ασχολιθει.Εγω τα καταφερα μονος μου γιατι κοντευα να τρελαθω απο το τριξιμο, ασε που το ματι μου πηγαινε συνεχεια στο κενο.Η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να βαλετε το χερακι σας.Οταν βγαλετε το ραδιο cd (εχει οδηγιες ο αντωνης στο site)θα δειτε οτι αποτελειται απο 2 μερη το ιδιο το ραδιοcd και ενα πλαστικο που εχει πανω του τους 2 αεραγωγους και απο πισω 2αυτακια που συγκρατουν το πανω μερος του ταμπλο.το κενο γινεται γιατι το ραδιοcd και το καλυμα με τους αεραγωγους δεν ειναι βιδωμενο και με την πολυ ζεστη δεν εχει την δυναμη να κρατισει ολο το πανω μερος του ταμπλο που αδικιολογιτα φουσκωνει.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 3 ΒΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ CD ME TO ΚΑΛΥΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ.υπαρχουν οι θεσεις για τα 3 βιδακια απο το εργοστασιο στο πανω μερος του ραδιοcd.ανεξηγητα ομως δεν τις εχουν βαλει!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντωνη εσυ πρεπει να τις εχεις δει.ετσι λοιπον με την τελεια ενωση με τις βιδες οση ζεστη και να εχει το κενο δεν διμιουργειτε και το καλυμα κραταει σταθερα και γερα το πανω μερος του ταμπλο στη θεση του.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να βοηθισα!!!!!!!!!!!Α, μην ξεχασω για βιδακια χρησιμοποιησα κατι απο ενα παλιο τηλεκοντρολ τηλεορασης γιατι οτιδηποτε αλλο δεν μπαινει