Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Αυτο γινεται με την αλλαγη των λαδιων?δλδ παω στην αντιπροσωπια και τους λεω βαλτε και αυτο το προσθετο??Απο οτι καταλαβαινω μονοι μας το βαζουμε ετσι.Επειδη με ενδιαφερει πολυ η αξιπιστια και η αποψη "σκιστο και δεν παθαινει τπτ" με ενδιαφερει πολλη. Παρεμπιπτοντως εχω 11000χλμ και ολα τα γεμισματα εχουν γινει με bp ultimate kai racing και εχω αλλαξει 3 φορες λαδια 1500,8000,11000.Εχθες αλλαξα τα λαδια.Μπορω να βαλω το προσθετο η πρεπει να περιμενω την επομενη αλλαγη??
|
Να σκεφτεις ημουν τοσο σιγουρος για τα λιπαντικα που εκοψα την εγγυηση στα 4 περιπου χρονια(ειχε 6).Την εκοψα γιατι δεν εμεινα ικανοποιημενος με τον τροπο αλλαγης λαδιων που κανουν στις αντιπροσωποιες και τις αλλαγες λαδιων και βαλβολινων τις κανω μονος μου,αλλα και φιλτρο αερος,βενζινης,μπουζι,αντιψυκτικο κ.α τα κανω μονος μου.Εαν δεις αλλαγη λαδιων ολοκληρη ιεροτελεστια,ειναι κατι που με ευχαριστη παρα πολλη και το χαιρομαι.Τωρα στην ερωτηση,μπορεις να το βαλεις αρκει να μενει το λιγοτερο 5.000 χιλιομετρα πριν την επομενη αλλαγη.Εαν βαζεις τιε μ@λ@κιες λαδια τις TOYOTA ΑΛΛΑΞΕ γρηγορα,οτι πιο χειροτερο και ακριβα.Σου συνιστω τα 15-40 τις Μοτορ Κοτε.