Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα
Παλιά 07-07-05, 22:11
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα

Κατσε ρε συ φιλε τι τα περασες τα χιλιαρικα φυστικια?2200Ε θες για μπιελοπιστονοκουζινετα αλλα 1200Ε για τουρμπινα πολλαπλη,500Ε για δισκοπλατο αλλα τοσα για βολαν και παει λεγοντας.Περιπου 10000Ε θα φυγουν(υπολογισμενα).
Πανο και με το τουρμπο φτανεις μακρυα.Καθε μοτερ εχει ενα οριο διαλεγεις και περνεις.Ετσι δεν ειναι?Δεν ζητας απο ενα 13αρι μοτερ να βγαλει 400 και 500 αλογα.260 και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.Εγω αυτο ξερω να πω.
Νικο σε διαβεβαιω οτι θα το πηγαινω ταπα μερα νυχτα μεχρι να βγει το ποδι κατω απο πατωμα απλα αν θελω φτανω και τα 160 χωρις να τουρμπισει.
Υ.Γ.
Γιαννη γιατι ενα ατμοσφαιρικο βγαζει κατω οσα στον στροφαλο?Σε ολα υπαρχουν απωλειες(συστημα μεταδοσης ευθυνετε οχι αν ειναι τουρμπο ή ατμοσφαιρα)ειπαμε να λεμε λαλακιες αλλα οχι και τετοιες.
Υ.Γ.2
Ρε παιδια πολυ συναισθηματικοι μου βγηκατε αν ειναι ετσι σταματηστε το πηδημα ρε σεις μην με τρελενεται(ειμαι και σε κρισιμη ηλικια!!)βλαπτει την τσεπη!!Τι να σας πω ρε?Αν μπουνε σωστα "υλικα"πανω στο μοτερ δεν παθαινει ΤΙΠΟΤΑ.
Υ.Γ.3
Ξερετε τι καταλαβα?ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ

Απάντηση με παράθεση