Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos
Συχνα σκεφτομαι γιατι να "ριξω" χρηματα στο κορολακι μου και να μην τα κρατησω να παρω κατι πολυ πιο καινουργιο (γρηγορο, ισως ομορφο) σε λιγα χρονια... 
|
Η αλήθεια είναι ότι εγώ του βάζω όσα χρειάζονται για την απολύτως απαραίτητη άνεση. Γιατί όντως αυτά τα αυτοκίνητα τα ερωτεύεσαι! It's So Simple!
Παράθεση:
Ολοι εσεις που αλλαξατε μοτερ, αναρτησεις, εξωτερικη εμφανιση, κλπ, γιατι το κανατε? Σκεφτηκατε αν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα?  yell
|
Το πιο πιθανό είναι κάποιος να σου πεί ότι δεν αξίζει για τα λεφτά που δίνεις. Όμως υπάρχουνε 2 παράγοντες που σου λένε τα εξής : 1.) Έχεις λεφτά για να πάρεις καινούργιο? Και να το συντηρήσεις μετά? 2.) Η έκφραση κάποιου που περνάω απο "πάνω" με την 90άρα μου, και με κοιτάει αποσβωλομένος γιατί δεν μπορεί να το πιστέψει!!! :P (εντάξει, εντάξει ας μιλήσουμε σοβαρά!!!)
Παράθεση:
Γιατι να φτιαξουμε ενα 90 ή 101 ή 111...????? question
Ίσως γιατί τα συγκεκριμένα δεν είναι και τόσο παλιά.
|
Δεν απέχουμε και τόσο πολύ Ευρυπίδη σε χρόνια. Το δικό μου είναι του 88! Άρα μάλλον και οι πρώτες 90άρες κατατάσσονται στα παλιά!
Και βέβαια, και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, ευχαριστιέμαι την οδήγηση περισσότερο, γιατί νιώθω ότι οδηγάω πραγματικά! Για άλλους είναι μεγαλύτερη ταλαιπωρία, για άλλους απλά........ Ευχαρίστηση!