Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-05, 11:52
Rayden Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Rayden είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδή έχω τη Sedan του 2005 με αεροτομή και έχει τύχει να κάνω και τη διαδρομή Αθήνα-Κόρινθος με τέτοιες συνθήκες (ισχυροί πλευρικοί άνεμοι) έχω να προσθέσω τα εξής:
Όντως σε εκείνη τη διαδρομή το αυτοκίνητο ήταν τελείως "βάρκα". Ειδικά σε στιγμές που ο άνεμος εντεινόταν, κυριολεκτικά μου έφευγε αριστερά-δεξιά και σε ένα βαθμό με τρόμαζε!!!
Το θέμα είναι ότι εγώ είχα ρίξει την ταχύτητα γύρω στα 100-110 αλλά το ίδιο είχαν κάνει και ΟΛΟΙ σχεδόν όσοι κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση!
Και μιλάω για κάτι Avensis, Volvo S40, BMW και δε συμμαζεύεται, δηλ. αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας!
Τα μόνα που με προσπέρασαν (και αυτά με 120-130 το πολύ) ήταν ένα ψιλοφτιαγμένο Seat, μια BMW και 1-2 ακόμα σε όλη τη διαδρομή, δε θυμάμαι λεπτομέρειες τώρα)
Που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι μάλλον γενικό. Μπορώ να δεχτώ ότι η Corolla μου έχανε λίγο παραπάνω λόγω ύψους, αλλά νομίζω πως δεν ήταν σημαντική η διαφορά.
Απόδειξη, στην επιστροφή από τον ίδιο δρόμο, όταν είχαν πέσει οι άνεμοι, πήγαινα με 150 για πλάκα και δεν καταλάβαινα τίποτα!
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εθνική φημίζεται για τους ισχυρούς πλευρικούς ανέμους ειδικά στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.
Απάντηση με παράθεση