Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-05, 14:32
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να ρωτησω τωρα και κατι γενικοτερο γιατι το εχω ξαναπαρατηρησει στο forum.Τι εννοουμε οτι να ειμαστε εκτος θεματος και να αλλαξουμε topic;Οταν διαφωνουμε σε κατι βγαινουμε εκτος θεματος;Και για να γινω πολυ συγκεκριμενος τι περισσοτερο σχετικο με την συγκεκριμενη περιπτωση για να συζηταμε για τιμες;Αν οχι το πρωτο σχετικοτερο θεμα αντε το δευτερο!Θα πρεπει να λεμε μονο ναι με ενδιαφερει ή οχι δεν με ενδιαφερει;Τοτε σε 2 γραμμες ετσι 'στεγνα' θα τελειωναμε.Και κατι δευτερον που θελω να μου εξηγησετε' οι moderator ειναι για να δινουν περισσοτερες πληροφοριες σαν περισσοτερο γνωστες ή για να βαζουν μονο τους κανονες συζητησης;Και δεν περιεχει μομφη πιστεψε με αλλα μια απορια μου γιατι δεν δινεις πληροφοριες;Σε αλλα θεματα αν και το εχω ξαναπει με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες(Marmel π.χ που εχουμε πει και 2 κουβεντες παραπανω,ο ανθρωπος γνωριζει,Meleths λιγα λογια και καλα και δεν ειναι και Moderator) και αλλοι πολλοι.Και δεν σε ειρωνευομαι αλλα συγνωμη αλλιως φανταζομαι το ρολο σου.αν τη δεχεσαι σαν μια καλοπροαιρετη κριτικη αυτο στοχευω αν οχι τοτε σβησε ολο το κειμενο δεν με πειραζει.Υ.Γ Μετεφερε το αν θες αλλου γιατι οντως ειμαι εκτος θεματος,αλλα στα εγραψα με αφορμη ολα τα παραπανω.
Απάντηση με παράθεση