Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-05, 10:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Μην νομίζετε ρε παιδιά ότι γίνεται και χαμός από τριγμούς στο αυτοκίνητο. Απλά εγώ έχω την λογική ότι από την στιγμή που δίνω αρκετά ευρώ για να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο απαιτώ να μην ακούγονται τριγμοί και θόρυβοι. Άμα ήταν έτσι, θα κράταγα το Clio του '93 που είχα και έτριζε μέχρι και ο διακόπτης για το θερμαινόμενο πίσω τζάμι.

Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι δεν μπορώ ακόμα να ξεκαθαρίσω από που προέρχονται αυτοί οι ένα - δύο τριγμοί. Και αυτό γιατί από την μέρα που πήρα το αυτοκίνητο δεν έκλεινε καλά το ντουλαπάκι του συνοδηγού και άνοιγε στο δρόμο. Πρέπει να μου αλλάξουν το γατζάκι που πιάνει το ντουλαπάκι και αυτό έρχεται από Ιαπωνία!!!!!!!!!!!!!!! Το ντουλαπάκι κάνει θόρυβο αφού δεν εφαρμόζει σωστά, οπότε αν πάω τώρα να παραπονεθώ για θορύβους, θα μου πουν σίγουρα ότι προέρχονται από αυτό. Άρα περιμένω...............

Peter, χαιρετισμούς στον ΚΙΤ!!!!!!!!!!!!