Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα).
Παλιά 04-04-05, 19:21
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα).

Γεια σου φιλε ιωαννη.Εγω εχω Avensis του 99 με 4A-FE,εαν εχεις με vvt-i στην αναρτηση ειναι ιδια.Εαν θελεις βελτιωσει με εργοστασιακα στανταρ και ποιοτητα και να εχεις το κεφαλι σου υσυχο, τοτε πας TTE.Aυτα που θα σου πω τα φοραω, οποτε σου μιλαω εκ πειρας.Τα TTE ειναι πιο ακριβα, αλλα αξιζουν και οπως μου ειπανε απο την TOYOTA(γιατι μεσω αυτης τα παιρνεις ) δεν χαλαει η εγγυηση.Απο ελατηρια εχω 3ποντα TTE 250e περιπου.Μην τα βαλεις ομως με τα μαμα αμορτισερ γιατι σε 10.000 χιλ τα αμορτισερ θα τα φτυσουνε,καθως θα ειναι αναγκασμενα να δουλευουνε σε αλλες διαδρομες, πιο μικρες, οποτε θελουμε πιο σκληρα αμορτισερ που να συμβαδησουν με τα ελατηρια και να μην τερματιζει η αναρτηση.Αμορτισερ λοιπον TTE 900ε περιπου,ακριβα για μη ρυθμιζομενα,αλλα απο τη πρωτη ημερα θα δικαιολογησουν μεχρι και το τελευταιο ευρω,καθως μειωνωνται οι κλισεις και η ανεση δεν παει περιπατω.Με 100e βαζεις και μια μπαρα θολων, με θεαματικα αποτελεσματα στο δεσιμο του αυτοκινητου και καλυτερο και πιο αμεσο στριψιμο.Θα περνας απο τις λακκουβες σαν τανκς, αλλα μην ψαξεις για το avensis γιατι δεν θα βρεις, παραγγελνεις μια SPARCO για CARINA και καθετε κουτι καθως το avensis ειναι κατα 90%CARINA.Ισως μονο να χρειαστη να ανοιξεις τις τρυπες που πιανουν στους θολους.Εγω μεσα στο καλοκαιρι θα βαλω και αντιστρεπτικες TTE 600e για να ολοκληρωθει το στησιμο και το avensaki να γινει καρτ.Ελπιζω να βοηθησα, για οτι θες στη διαθεση σου.