Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Τουρμπινα Τ25 Η Μαμα
Παλιά 15-03-05, 12:03
turbakias!!!

Re: Τουρμπινα Τ25 Η Μαμα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spider";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ο παπαδοπουλος τι τιμη δινει για χταποδοπολλαπλη? γνωριζεις marmel?απο την hrd μου ειπαν 330ευρω τοποθετημενη αλλα αφου θα αλλαξω που θα αλλαξω πολλαπλη ας βαλω και μια τ25 πανω αλλα μετα θελω οπωσδηποτε και ιντερκουλερ η κανω και δουλεια με το μαμα? speedc ποσο σου πηγε η πολλαπη?ειναι αυτη με τους ''περιεργους'' σωληνες? τουρμπινα μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση t25 garett μπορει να βρε8ει?μεχρι 1 μπαρ δεν χρειαζεται λεει μειγμα το αμαξι δεν στεγνωνει μου ειπαν...
Έχεις εγκεφαλάκι με εχτρα μπεκ ή πρόγραμμα?
Αν ναι τότε θέλεις πάλι ρύθμιση.
Αν δεν έχεις, λογικά θα πάρεις το μοτέρ στο χέρι.
Ακόμα και με τη μαμά τουρμπίνα χρειάζεσαι επιπλέον καύσιμο στο 1 bar.
Η παροχή της μαμά τουρμπίνας δεν έχει καμία σχέση με της τ25.
Δεν ξέρω αν χρειάζεται και άλλα μπεκ. (στην περίπτωση που προγραμματίζεται ο εγκέφαλος του starlet).

Πάντως σκέψου λογικά: υπάρχει περίπτωση ένα μοτέρ με 200 άλογα να έχει το ίδιο καύσιμο με ένα που είναι 136???

Αναρωτιέμαι ποιος σου το είπε αυτό?
εχεις δικιο σε αυτο που λες και επειδη προγραμμα δεν παιρνει ο εγκεφαλος του σταρλετ παμε σε παραλληλο εγκεφαλο.. αλλα μεχχρι το 0.85 το αμαξι δεν εχει προβλημα να δουλεψει μεχρι και 0.9 μου ειπαν οτι μεχρι 1μπαρ αντεχει στο 1.2 σπαει.. για εγκεφαλακι με εξτρα μπεκ δεν μου το προτεινε κανενας λενε οτι δεν αξιζει ειναι μισοδουλεια.. τι να πω δεν ξερω..
Απάντηση με παράθεση